2 av 3 hus i Norge har dette til felles…

2 av 3 hus i Norge har dette til felles…

Norges mest solgte husmaling

I over 60 år har Drygolin vært Norges mest solgte maling, og trofast beskyttet norske hus og hjem. Denne tilliten tar Jotun meget seriøst og jobber derfor stadig med utvikling og ikke minst testing i det tøffe norske klimaet.

Valg av maling en vanesak

For mange er maling en vanesak – man vil helst ha det produktet man malte med sist. FOU-direktør i Jotun, Bent Haflan, bekrefter at det er med maling som med biler; modellen heter det samme, men innholdet forandrer seg. Drygolin har eksistert i over 60 år. Produktet er blitt fornyet mange ganger, cirka hvert femte år, sier Haflan.

Vinn nymalt hus! Delta i konkurransen her,

Se hvordan Jotun tester Drygolin:

I tillegg til testene som er beskrevet i filmen over blir den også testet på mange prøvehus rundt om i Norges land, samt at den blir testet på noen av Norges mest værharde fyr, som Kråkenes fyr og Store Færder. Sist, men ikke minst, av fornøyde forbrukere hvert år. 2 av 3 malte/dekkbeisede hus i Norge blir hvert år behandlet med Drygolin. Det er derfor vi med sikkerhet kan si: I Drygolinvær er det Drygolin som holder.

2 av 3 hus i Norge har dette til felles

Dette vakre klassiske huset er malt med Drygolin Ultimat i fargen JOTUN 1453 Bomull.

 DRYGOLIN ULTIMAT

DRYGOLIN ULTIMAT

  • Ekstrem beskyttelse
  • Spesielt effektiv mot svertsopp
  • Nymalt utseende lengst (UV-block)
  • Suverene påføringsegenskaper

Vårt værharde norske klima krever det beste

Det at vi nordmenn er ekstremt opptatt av været er ikke merkelig når vi ser hvilke krefter som kan tre i kraft. Når været står på som verst, er det godt å vite at man har valgt den aller beste beskyttelsen for huset sitt.

Test av husmaling
Jotuns beste husmaling

DRYGOLIN Ultimat er vår beste utendørsmaling. Den har unik farge- og glansholdbarhet og er spesielt effektiv mot skjemmende svertesopp. Ultimat har blitt testet under ekstreme forhold, den har blitt utsatt for ekstrem fuktighet og solpåkjenning. Derfor vet vi at den er vår beste maling, som gir huset ditt den ultimate beskyttelsen. Maler du med DRYGOLIN Ultimat er det lenge til du trenger å male igjen – veldig lenge.

Trygt til å velge Drygolin

Kanskje du skal teste ut en ny farge på huset denne gangen? Dette huset er malt med Drygolin Ultimat i fargen JOTUN 1284 Svolvær. Fremtidens oljemaling tørker raskt – og du kan rekke to strøk på en dag!

Utviklet, testet og produsert i Norge

Ved Jotuns fabrikker i Sandefjord har det i de siste årene blitt investert betydelig i ny fabrikk og nytt produksjonsutstyr som gjør at man ved hjelp av moderne hybridteknologi, klarer å kjemisk kombinere beskyttelsen fra den beste oljemalingen og de sterke farge og glansegenskapene i akrylteknologien. Selv om Jotun etterhvert har blitt et stort internasjonalt selskap, legges det betydelig ned investeringer i Norge.

Fargesett ditt eget hus

Last opp bilde av ditt eget hus

Med den nye appen Jotun ColourDesign kan du laste opp bilde av ditt eget hus og fargesette det digitalt. En fin måte å se hvilke fargetoner som passer til nettopp ditt hus.

Last ned appen her: AppStore og Google Play. Se også denne tips og triks- siden for hvordan du fargesetter huset ditt.

Nytt fargekart utendørs

Jotuns Fargesjef har plukket ut 72 av Jotuns mest anvendelige utendørsfarger. Dette fargekartet finner du også digitalt. Se det her.

Jotun Fargetrygghet

Visste du at alle Jotuns farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter? Når du velger våre malinger, lover vi at malingsfargen blir lik fargen du valgte fra ett av våre fargekart eller Jotun Fargesenter Ute. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for.

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Låven gikk fra rød til dempet sort hjemme hos Halvor Bakke

Hjemme i Stavern ønsket Halvor Bakke en forandring og endret fargen på den gamle låven, som nå er uthus og…

JOTUN 7043 Refleks – en moderne og klassisk husfarge

I Oslo har arkitekt Nils Joneid fra Cover arkitektverksted fargesatt et hus, med en av fargenyhetene fra årets DRYGOLIN-fargekart –…

Spørsmål og svar om linoljemaling

Med ujevne mellomrom dukker det opp diskusjoner rundt kvaliteten og egenskapene til linoljemaling sammenlignet med moderne malinger. I denne artikkelen…

Bli kjent med fargenyheten Jotun 20118 Amber Red

I årets nye fargekart fra DRYGOLIN finner du hele 5 fine fargenyheter. Bli bedre kjent med JOTUN 20188 Amber Red!…

Slik frisker du opp uteområdet med fargerike detaljer

Du trenger verken å male hele huset på nytt eller kjøpe nye hagemøbler – med litt maling og en ny…

Optimal – nå en del av DRYGOLIN-familien

År etter år, hjem etter hjem. Optimal har vært folkefavoritten og vår bestselger over 20 år. Nå blir malingen en…