Vask hele huset – ikke glem grunnmuren!

Vask hele huset – ikke glem grunnmuren!

Husk HELE boligen når du planlegger årets vask av huset. En liten innsats med vårt nyeste vaskeprodukt Jotun 3-i-1 Kraftvask og soppfjerner, gir økt samvittighet i takt med at støv og skitt forsvinner rundt deg. Her er veggen malt med DRYGOLIN Nordic Extreme i fargen Jotun 1453 Bomull. Døra, malt med Drygolin Nordic Extreme Vindu og Dør i fargen Jotun 0745 Grønn Umbra gir en nydelig kontrast, og helheten fremstår rent og delikat.

En grundig vask av hele huset så tidlig som mulig gjør resten av utesesongen til en glede!

Vask av stein, mur og grunnmur

Et nydelig nymalt hus med en sjaber grunnmur blir litt som å dresse seg opp i sin fineste stas – med et par slitte og møkkete sko til findressen. Det er fort gjort å overse den delen av huset som er nærmest bakken, men det blir så utrolig mye finere med en nyvasket og nymalt grunnmur!

Vårt nye vaskeprodukt Jotun 3-i-1 Kraftvask og soppfjerner rengjør enkelt de mest skitne stein-, mur- eller grunnmurflater, enten du kun skal ta den årlige vasken eller kraftvask-før-maling.

Vinteren etterlater gjerne grunnmuren ikke fullt så ren og pen som vi husker at den var i fjor sommer. Her er det tenkt en vakker, helhetlig fargesetting av mur, Jotun 1901 Marmor, og grunnmur, Jotun 1908 Sisal, alt malt med Jotun DryTech Murmaling.

 JOTUN 3-i-1 Kraftvask og soppfjerner

JOTUN 3-i-1 Kraftvask og soppfjerner

 • 3-i-1 Alt i ett kraftvask ute
 • Kraftig spesialvask – klargjør før maling og beising ute
 • Universal utevask for enklere vedlikehold
 • Langtidsvirkende effekt mot sopp og alger

 JOTUN DryTech Murmaling

JOTUN DryTech Murmaling

 • Holder all mur pen lengst
 • Til alle typer mur/grunnmur/betong
 • Motvirker flassing
 • Skittavvisende

Den årlige vedlikeholdsvasken

Jotun 3-i-1 Kraftvask og soppfjerner kan du bruke på alt fra husvegg (både før ny beis/maling eller ren vedlikeholdsvask) til terrasser, mur, trapper, utemøbler, stakittgjerder, belegningsstein og gårdsplasser, takstein og skiferstein.

Den nederste delen av huset er ekstra utsatt for snø, støv og skitt gjennom vinteren, og trapper og grunnmur fremstår fort møkkete og lite delikat når vårsola titter frem og retter sitt blide spotlys på all herligheten. En grundig vask av hele huset så tidlig som mulig gjør resten av utesesongen til en glede!

En ren og pen grunnmur er viktig for helhetsinntrykket! Etter en runde med Jotun 3-i-1 Kraftvask og soppfjerner fremstår grunnmuren i fargen Jotun 1491 Slipesten som nymalt igjen. Veggen er malt med Drygolin Nordic Extreme i fargen Jotun 0042 Villvin.

 DRYGOLIN Nordic Extreme

DRYGOLIN Nordic Extreme

 • Vår suverent beste noensinne – holder lengst!
 • Overlegen beskyttelse
 • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
 • Selvrensende

Effektiv nyhet med langtidsvirkende effekt

JOTUN 3-i-1 Kraftvask og soppfjerner er en universal utendørs husvask – eller kraftvask – avhengig av hvor mye du har i vannet. Blandingsforholdet styrer enkelt «styrken» på vaskeproduktet; forholdet 1:15 gir deg husvask til utendørs vedlikeholdsvask, mens forholdet 1:10 gir deg en kraftvask som klargjør overflaten før maling eller beising.

I tillegg vil soppfjerneren desinfisere overflaten samt ha en langtidsvirkende effekt mot sopp og algevekster. Denne nye formuleringen vasker rett og slett renere. Kjekt, ikke sant?

 JOTUN 3-i-1 Kraftvask og soppfjerner

JOTUN 3-i-1 Kraftvask og soppfjerner

 • 3-i-1 Alt i ett kraftvask ute
 • Kraftig spesialvask – klargjør før maling og beising ute
 • Universal utevask for enklere vedlikehold
 • Langtidsvirkende effekt mot sopp og alger

Se den store forvandlingen etter vask av trapp, terrassegulv og skifergulv:

Blandingsforholdet styrer enkelt «styrken» på vaskeproduktet; forholdet 1:15 gir deg husvask til årlig vedlikeholdsvask.

Klar for lange dager ute

Favorittplassen klar til bruk! Bare føtter mot rent terrassegulv og den deilige følelsen av norsk sommer… Nå drømmer vi om lange dager med mye sol sammen med venner og familie.

Denne delikate uteplassen er innredet etter den årlige vasken slik at den fremstår både lekker og trivelig på samme tid. Murvegg: Jotun 1491 Slipesten, vindu: Jotun 9938 Dempet Sort, terrasse og pergola: Trebitt 90029 Naturlig Sølvgrå. 

Rent og pent på null komma niks

Anbefalingene er helt klare; huset har det best med jevnlig vask! Det fjerner både skitt og skadelig sopp- og algedannelse, og huset fremstår rent og godt vedlikeholdt etter noen få timers arbeid. Det er ikke mye du trenger av utstyr for å rengjøre hytta eller huset ditt.

Finn fram høytrykksvaskeren om du har, hvis ikke holder det lenge med hageslange og børste. Med forlengerskaft sparer du rygg og armer, og en liten kost gjør det lett å komme til på trange plasser. Nyt vårlig fuglekvitter eller ta fram ørepluggene – med favorittmusikken eller en podcast på øret er vaskejobben gjort på null komma niks! Og du kan lene deg tilbake å nyte sommeren i et rent og fint uterom.

Jotun kraftvask

3 i 1: Et stadig våtere klima har gitt økt behov for en real eksteriørvask. Mer begroing og smuss legger seg på alt fra hus til hagemøbler og brostein. Da er det bra at det utvikles stadig enklere og bedre vaskeløsninger – som Jotun 3-i-1 Kraftvask og soppfjerner!

Riktige produkter for best resultat

Vi har utviklet Jotun DryTech Mur som passer til alle typer mur, grunnmur og betong. Det er en komplett serie av murprodukter; Jotun DryTech MurprimerJotun DryTech Murfiller og Jotun DryTech murmaling, som sammen gir deg et varig, vakkert murhus. Les mer om maling av grunnmur her

Jotun DryTech Murmaling finnes i en rekke farger, og hvite, beige og grå nyanser er blant de mest populære. Fargen på bildet her er Jotun 1500 Grafittgrå, veggen i bakgrunnen er Jotun 9918 Klassisk Hvit.

 JOTUN DryTech Murmaling

JOTUN DryTech Murmaling

 • Holder all mur pen lengst
 • Til alle typer mur/grunnmur/betong
 • Motvirker flassing
 • Skittavvisende

Med Jotun DryTech Murmaling får huset den aller beste beskyttelsen, kombinert med et varig og vakkert resultat. Malingen er diffusjonsåpen, skittavvisende og vannavisende. Dette motvirker flass og sprekker, samt sørger for at muren holder seg ren og vakker. Uansett hvilken farge du velger, så holder Jotun DryTech Mur all mur pen lengst!

Lykke til med husvasken!

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Vask huset utvendig når våren kommer

Vil du ta godt vare på kledningen til huset, er det smart å vaske huset regelmessig. Vår anbefaling er å…

Nytt DRYGOLIN-fargekart – husfarger til alle årstider

Vakker fargesetting til hele huset – året rundt. Nå er nytt DRYGOLIN-fargekart for 2024 endelig her! Bildet over: Huset er…

Selvrensende maling som vasker huset for deg

Nyheten DRYGOLIN Power Clean er det nyeste tilskuddet til DRYGOLIN-familien. En selvrensende maling som vasker huset for deg hver gang…

Årets nye husfarger fra DRYGOLIN

Med det nye DRYGOLIN-fargekartet kommer også 5 nye DRYGOLIN-farger. Blant årets nye husfarger finner du både varme terrakotta-toner, samt dempede…

Hytta på Svalbard med stor oppgradering

Eventyrlig-gutta er tilbake der hvor alt startet, på Svalbard. I denne episoden, som er episode 70 av serien, mimrer gutta…

Eventyrlig hytte i eventyrlige Åsenfjord

Med utsikt over Åsenfjord ligger et lite hyttetun bestående av 3 hytter. Her er det en storfamilie som ønsker seg…