Slik lager du en mobil levegg

Slik lager du en mobil levegg

Lag en mobil levegg som skaper soner på terrassen.

Sett farge på festen!

Enten du vil sette litt ekstra farge på sommerfesten, eller ønsker å lage soner på terrassen, kan en enkel, mobil levegg være løsningen. Vi har laget en romdeler for uterommet, som både er enkel å flyttes på og lett å lage.

Det samme er det lave langbordet! Det er også enkelt å demontere og sette bort når det ikke er i bruk, og når det er malt med Drygolin Nordic Extreme – vindu og dør, tåler det også å stå ute i både sol og regn.

 DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

  • Vår suverent beste til vindu og dør
  • Overlegen beskyttelse
  • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
  • Selvrensende

Lag en romdeler for uterommet, som både er enkel å flyttes på og lett å lage!

Frodig og grønt

For å sette farge på sommerfesten valgte vi 8546 Local Green på veggene, en gyllen og frodig grønnfarge med litt grålighet i seg. Naturlig og vakker i hagen.

Slik lager du levegg

Veggen er satt sammen av fire mdf-plater i størrelsen 60 x 240 cm, og skrudd sammen med hengsler, slik at den kan vinkles på forskjellige måter etter behov.

Det er godt med et par ekstra hender når platene skrus sammen. Pass på å ikke skru platene for tett sammen, da er det vanskelig å vinkle veggen når den står ferdig.

Spisebord eller lavt loungebord?

Bordplaten er også en mdf-plate på 60 x 240 cm. Her valgte vi å male med 10963 Golden Bronze, en gyllenbrun tone som står spesielt godt til Local Green.

Vi brukte gamle trebjelker som understell til bordet. Dersom du ønsker du spisebordshøyde, finnes det mange fine, ferdige benløsninger å få tak i.

LADY 10963 Golden Bronze

Dette er en gulaktig bruntone, – eller brunaktig okertone om du vil. Sammenlignet med fargen 10001 Dijon Yellow, er 10963 Golden Bronze langt brunere og hakket mer dempet. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull.

Klar for sommerfest

Med nytt langbord og mobil levegg, er det klart for sommerfest på terrassen! – Se det ferdige resultatet – og få tips til sommersalat her.

Idé og styling Elisabeth Ønseth, Styling og foto Elisabeth Heier

Følg oss gjerne på Instagram@jotun_uteinspirasjon eller Pinterest @jotununteinspirasjon

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Slik ble Sommerhytta til Sara og Ibrahim utendørs

Sommerhytta til Sara og Ibrahim fikk en kjempekoselig uteplass og lekker lounge! Terrasse: Trebitt Terrassebeis 90028 Skyggebrun Gjennom 10 uker…

Midtsommer med terrassekos og jordbær-pavlova

Midtsommer, terrassekos og deilige jordbær – det er bare å nyte dagene!  – Få oppskriften på vår smakfulle jordbær-pavlova. Nyt…

Tid for hage forbedret den vanskelige uteplassen

Uteplassen hadde ligget i brakk i flere år. Tid for hage på TV 2 fikset en, ny løsning med drivhus…

Beis terrassen og få nytt uterom!

Det er rart hvor stor endring bare en farge kan gjøre med uttrykket! Terrassen i denne utestua er fornyet med…

Ny og naturlig terrasse

Deilig med ny og naturlig terrasse og en etterlengtet behandling for robust beskyttelse.  Etter en god vask og beising, blir…

Grønt og frodig til sommerfesten!

Vi gleder oss til sommerfesten! Skap sydenstemning på terrassen i sommer. En lett sommermeny, inntatt i frodige omgivelser under oliventreet,…