Slik får du strøken tretrapp og terrasse

Slik får du strøken tretrapp og terrasse

En nybeiset trapp i inngangspartiet er både praktisk og innbydende. Her kan både du og barna gå barføtt uten bekymringer, og plutselig har du en ekstra sone i uterommet. Det perfekte resultatet får du med TREBITT Terrassebeis, som du får i et stor fargeutvalg.

Bildet over: Se så fin trappen kan bli med TREBITT Terrassebeis i fargen Trebitt 9710 Terrassegrå

Fordelene med å beise

TREBITT Terrassebeis er en spesialbeis for impregnert treverk som fremhever og beskytter treets naturlig og fine utseende. Beisen beskytter også trevirket mot nedbrytning slik at det ikke gråner eller fliser opp. Takket være alkydoljen som terrassebeisen er basert på, holder det med ett strøk for en effektiv beskyttelse mot oppsprekking, fukt og solen i inntil 3 år. Rett og slett en enkel måte å ta vare på terrassen på. Terrassebeisen inneholder også midler som er svært effektive mot grønske, svertesopp og alger.

Hus malt med Jotun. Trapp med TREBITT

Fantastisk hus med strøken trapp. Behandler du trappen din med TREBITT Terrassebeis får du beskyttelse som varer opp til 3 år.

 TREBITT Terrassebeis

TREBITT Terrassebeis

Vår beste terrassebeis
  • Vakker og holdbar terrasse
  • Unik effekt mot grønske
  • *Regnsikker etter 1 time (*avhengig av temperatur og fuktighet)
  • Lang holdbarhet i ett strøk

JOTUN Naturlig sølvgrå

Innbydende og fresht med nybeiset trapp. Benytt TREBITT Terrassebeis i fargen 90029 Naturlig Sølvgrå for å oppnå samme resultat.

Jotun Trebitt terrassebeis gråsvart

Med TREBITT Terrassebeis er terrassen regnsikker og klar for våte sommerføtter etter kun én time! For denne looken på din terrasse kan du beise med fargen Trebitt 90002 Gråsvart.

TREBITT Terrassebeis

TREBITT Terrassebeis

Vår beste terrassebeis
  • Vakker og holdbar terrasse
  • Unik effekt mot grønske
  • *Regnsikker etter 1 time (*avhengig av temperatur og fuktighet)
  • Lang holdbarhet i ett strøk

Strøken terrasse med TREBITT terrassebeis

Terrasse malt med Jotun Trebitt terrasebeis nordisk tre

Se så lekkert og innbydende det er med nybeiset terrasse! For dette utrykket bruker du TREBITT Terrassebeis i fargen 9074 Nordisk Tre.

Et flott resultat uten fare for flis

En nybeiset terrasse er ikke bare pen å se på, den sørger også for at du og resten av familien kan tasse rundt barbeinte uten fare for flis. Resultatet blir mykt og deilig, og terrassen blir enda mer bruksvennlig. Beisen trekker godt ned i treet og hjelper treverket å unngå nedbrytning slik at det ikke flises opp.

Har du bygget ny terrasse de siste par årene? Da er det smart å beise nå for at terrassen skal holde seg fin like i årene som kommer.

Barn leker på trapp til hus malt med Jotun Drygolin.

Med TREBITT Terrassebeis får du et vellykket resultat i den fargen du ønsker deg. Her er trappen beiset i fargen 9710 Terrassegrå. I vårt fargekart for terrassebeis finner du flere flotte terrassefarger.

Enkelt å bytte farge med terrassebeis

Foretrekker du grå, sort eller brun? Det er enkelt å bytte farge når du ønsker det. Med TREBITT Terrassebeisfjerner vasker du på en enkel måte av tidligere beis og gjør terrassen klar for nytt strøk med ny farge.

Se så flott det blir med en nybeiset trapp i ny farge! Den nyoppussede trappen har fått fargen Trebitt 90001 Fjellbris.

Se mer om hvordan du beiser terrassen og trappen her.

Nå er det bare å ønske vår og sommer velkommen, gjøre inngangspartiet og uteplassen klar og nyte hver stråle med solskinn vi kan få. Lykke til med beisingen!

Avatar
Avatar

Audun Ibenholt – Digital Content Manager

Audun har skrevet blogg og jobbet med tekst i hele sitt voksne liv. Han er opptatt av merkevarebygging, kommunikasjon og tydelig språk. Sammen med Jotuns egne fargeeksperter og andre samarbeidspartnere ønsker han å inspirere og motivere til å komme i gang med oppussingsprosjekter - både små og store.

Utsiktshage på Tid for hage

En smal, lang og litt kronglete uteplass blir til en utsiktsdrøm når Tid for hage jobber på. At de klarer…

Slik beiser du terrassen med TREBITT terrassebeis

Er du en av de mange som lurer på du skal gå frem når du skal beise terrassen? Vi gir…

Fra grustak til asiatisk spahage

I ukens episode av Tid for hage, besøker vi Geri og Vidar som har bygget et helt vanvittig rått funkishus…

Nytt fargekart for TREBITT Oljebeis

TREBITT Oljebeis finnes i en rekke unike, transparente farger, inspirert av naturen. Beisfargene i nytt fargekart for TREBITT Oljebeis er…

Gjør terrassen klar for vår og sommer

For min del er det lite som slår følelsen av vår. Endelig kan vi sette ut hagemøblene og dekke til…

Nytt Drygolin-fargekart fra Jotun

Bli med oss og fargesett hele huset med Jotuns nye DRYGOLIN fargekart. Hele 72 vakre og tidløse eksteriørfarger presenteres med…