Nytt fargekart for TREBITT Oljebeis

Nytt fargekart for TREBITT Oljebeis

TREBITT Oljebeis finnes i en rekke unike, transparente farger, inspirert av naturen. Beisfargene i nytt fargekart for TREBITT Oljebeis er spesielt utviklet for å harmonere med skandinavisk landskap og arkitektur. Alle fargene i dette fargekartet presenteres med anbefalte kombinasjonsfarger for detaljer, mur og terrasse. Følger du våre anbefalinger, kan du være trygg på at huset eller hytta får en harmonisk fremtoning.

Bildet over: Fjellhytte beiset med TREBITT Oljebeis 9052 Eksotisk Tre. Terrassen er beiset med TREBITT Terrassebeis 9073 Shimmergrå. 

I det nye fargekartet for TREBITT Oljebeis kan du utforske tre spennende paletter som hver seg inneholder flere stilige farger.

 • Grå og sorte nyanser
 • Brune og gylne toner
 • Rødbrune valører

Grå og sorte nyanser

Sorte og grå beisfarger har en dempet fremtoning som harmonerer med mange ulike omgivelser. Hytter på fjellet og hus i urbane strøk vil ta seg flott ut i disse lune beisfargene.

Vegg og trapp beiset med Jotun Trebitt

Veggen er beiset med TREBITT Oljebeis 90031 Eldet Grå. Dør og dørkarmer er malt med Jotun 8413 Herregårdsgrønn. På trappene er det beiset med TREBITT Terrassebeis 9074 Nordisk Tre.

 TREBITT Oljebeis

TREBITT Oljebeis

TREBITT Oljebeis – beskytter og bevarer treets vakre og naturlige utseende
 • Naturlig vakkert
 • Pleier og bevarer
 • Unik, egenutviklet alkydolje
 • Krever ingen grunning

Beisfargene i paletten med grå og sorte nyanser har et diskret uttrykk som gjør at de passer inn i flere typer natur og kulturlandskap. Nyansene spenner fra lyse, gylne gråtoner – til gråsvarte beisfarger. Felles for alle fargene er at de gir hus og hytter en dempet fremtoning.

TREBITT Oljebeis gir en vakker og transparent fargeopplevelse som fremhever det naturlige spillet i treet. Selv de mørkeste beisfargene lar det vakre trevirket skinne igjennom. Moderne og stilren arkitektur kler lune gråsvarte nyanser, som for eksempel 90033 Funkissort. Gjør et prøveoppstrøk for å sikre at fargen blir slik du ønsker.

Se alle fargene fra TREBITT Oljebeis her.

Vegg malt med Jotun Trebitt 90033 Funkissort

Vegg og pergola er beiset med TREBITT Oljebeis 90039 Funkissort, og benken er beiset med TREBITT Terrassebeis 90029 Naturlig Sølvgrå.

Brune og gylne toner

Brune og gylne beisfarger spiller på lag med naturens mange stemninger. Dette er lune toner som passer ekstra godt inn i områder med skog og tett vegetasjon, sommer som vinter.

Hytte beiset med Jotun TREBITT 0675 Seterbrun

Denne vakre hytta er beiset med TREBITT Oljebeis 0675 Seterbrun. Detaljene er malt med Jotun 0025 Rørosrød og Jotun 1001 Egghvit. DRYGOLIN Nordic Extreme Vindu og dør er Jotuns suverent beste til vindu, dør og detaljer, og har overlegen beskyttelse og ekstrem farge- og glansholdbarhet.

I denne paletten finner du varme, brune og gylne toner i en fargeskala fra lys oker – til dype og tradisjonelle bruntoner. Hus med nærhet til naturen og hytter i skogkledd terreng, integreres flott i omgivelsene med disse beisfargene. TREBITT Oljebeis trenger inn i treverket og holder kledningen vakker over tid.

Vegg beiset med Jotun Trebitt 9054 Naturlig Eldet

Lekker benk rett på veggen som er beiset med TREBITT Oljebeis 9054 Naturlig Eldet. Benken og gulvet er påført TREBITT Terrassebeis 90028 Skyggebrun. Jotun har utviklet unike farger som er spesielt tilpasset våre ulike produkter.

 TREBITT Oljebeis

TREBITT Oljebeis

TREBITT Oljebeis – beskytter og bevarer treets vakre og naturlige utseende
 • Naturlig vakkert
 • Pleier og bevarer
 • Unik, egenutviklet alkydolje
 • Krever ingen grunning

 TREBITT Terrassebeis

TREBITT Terrassebeis

Vår beste terrassebeis
 • Vakker og holdbar terrasse
 • Unik effekt mot grønske
 • *Regnsikker etter 1 time (*avhengig av temperatur og fuktighet)
 • Lang holdbarhet i ett strøk

Treets sugeevne vil påvirke opplevelsen av fargen. Høvlet tømmer vil fremstå lysere enn uhøvlet kledning i samme beisfarge. Hvis du har en kombinasjon av høvlet og uhøvlet tømmer, vil et ekstra strøk på den høvlede delen utjevne fargeforskjellen.

Rødbrune valører

Rødbrune beisfarger er ekstra vakre i samspill med barskog og natur. Denne paletten av varme, rødebrune valører gir hus og hytter en vakker forankring i terrenget.

Utekjøkken med vegger beiset med Trebitt 0676 Tjærebrun

Lekkert utekjøkken hvor husveggen er beiset med TREBITT Oljebeis 0676 Tjærebrun. Pergola er malt med Jotun 0734 Brunsvart, og kjøkkenfronten er beiset med TREBITT Terrassebeis 9074 Nordisk Tre. Grunnmuren er malt med JOTUN DryTech murmaling 11130 Shade.

Her kan du se hele fargekartet for TREBITT Oljebeis.

Naturen gir rom for det meste, og rødbrune beisfarger er spesielt vakre når de tar opp fargene fra naturens egen fargepalett. Naturens farger kan være både vakre og intense, noe de tradisjonsrike røde beisfargene vitner om. La fargen du velger til dører og vinduer være en vakker kompliment til hovedfargen, samtidig som den fremhever vakre bygningsdetaljer.

Vegg med Trebitt 0682 Kastanje.

Nydelige farger med en vegg som er beiset med TREBITT Oljebeis 0682 Kastanje, og grunnmur malt i fargen Jotun 1907 Leire.

Klikk her for å se hele fargekartet:  TREBITT Oljebeis fargekart 2023

Nybygg og industriell behandling

Når du bygger nytt er ferdig beiset kledning både kostnadseffektivt, tidsbesparende og enkelt – og de transparente beisfargene kommer virkelig til sin rett! Med kledning som er industrielt behandlet med TREBITT-beis  og Jotuns unike farger, får hytta eller huset et vakkert, transparent utseende. Monteringen kan foregå uavhengig av vær og årstid – og kledningen har maksimal beskyttelse fra første stund.

Les mer om fabrikkbeiset/-malt kledning her

 TREBITT Oljebeis

TREBITT Oljebeis

TREBITT Oljebeis – beskytter og bevarer treets vakre og naturlige utseende
 • Naturlig vakkert
 • Pleier og bevarer
 • Unik, egenutviklet alkydolje
 • Krever ingen grunning

Råd og tips

 1. Gjør alltid et prøveoppstrøk på riktig underlag for å sikre at fargen er slik du ønsker. Underlagets utgangsfarge og treets sugeevne vil påvirke fargens utseende.
 2. For terrasser, trapper og utemøbler etc. anbefaler vi TREBITT Terrassebeis, som er tilpasset disse underlagene. Beise terrassen? Her kan du se nytt fargekart fra TREBITT Terrassebeis.
 3. Skal du bygge nytt? Fabrikkbehandlet kledning er tilgjengelig i alle TREBITT beisfarger, og kan bestilles via snekker og i de fleste byggevarehus.

Ønsker du fargeråd kan du kontakte oss her.

Har du tekniske spørsmål sitter våre eksperter klare her.

Trenger du mer inspirasjon? Du finner flere artikler om beis til her.

Lykke til med årets beising!

Avatar
Avatar

Audun Ibenholt – Digital Content Manager

Audun har skrevet blogg og jobbet med tekst i hele sitt voksne liv. Han er opptatt av merkevarebygging, kommunikasjon og tydelig språk. Sammen med Jotuns egne fargeeksperter og andre samarbeidspartnere ønsker han å inspirere og motivere til å komme i gang med oppussingsprosjekter - både små og store.

Bli kjent med fargenyheten Jotun 20118 Amber Red

I årets nye fargekart fra DRYGOLIN finner du hele 5 fine fargenyheter. Bli bedre kjent med JOTUN 20188 Amber Red!…

Årets nye husfarger fra DRYGOLIN

Med det nye DRYGOLIN-fargekartet kommer også 5 nye DRYGOLIN-farger. Blant årets nye husfarger finner du både varme terrakotta-toner, samt dempede…

Hytta på Svalbard med stor oppgradering

Eventyrlig-gutta er tilbake der hvor alt startet, på Svalbard. I denne episoden, som er episode 70 av serien, mimrer gutta…

Eventyrlig hytte i eventyrlige Åsenfjord

Med utsikt over Åsenfjord ligger et lite hyttetun bestående av 3 hytter. Her er det en storfamilie som ønsker seg…

Helmatt hytte på eventyrlige Randøy

I denne episden går turen til Randøy, rett utenfor Stavanger. Her ligger det ei hytte med en litt uvanlig fasong….

Fra kjedelig hyttedrøm til fantastisk hytteparadis

I episode 4 av den 9. sesongen med Eventyrlig Oppussing går turen til en liten og sjarmerende, men utdatert hytte…