Grå og sorte nyanser

Grå og sorte nyanser

Helhetlig og stilren fargesetting med sorte og grå nyanser: Se så fint det blir når alle flater fremhever hverandre samtidig som de spiller på lag! Veggen er beiset med Trebitt Oljebeis i fargen Trebitt 90033 Funkissort. På Terrasse og pergola har vi benyttet Trebitt Terrassebeis i fargen Trebitt 90029 Naturlig Sølvgrå.

Grå og sorte beisfarger

Går du med tanker om å beise i år? Tiden nå er perfekt for å gå i gang! Lange, lyse dager uten duggfall gjør både jobben enklere og resultatet bedre. Sorte og grå beisfarger har en dempet fremtoning som harmonerer med mange ulike omgivelser. Både hytter på fjellet og hus i urbane strøk vil ta seg flott ut i disse rene og lune beisfargene. Et godt fargevalg vil fremheve arkitekturen og skape en god visuell forbindelse til omgivelsene og de skiftende årstidene. Trebitt Oljebeis sørger for å gi boligen eller hytta di et jevnt, naturlig og holdbart fargeuttrykk.

Trebitt 9075 Røykgrå

Moderne og stilren arkitektur kler lune, grå og sorte nyansersom for eksempel denne fargen Trebitt 9075 Røykgrå. Mur i fargen Jotun 1402 Canvas kompletterer det myke og naturlige uttrykket.

 TREBITT Oljebeis

TREBITT Oljebeis

 • Naturlig vakkert
 • Pleier og bevarer
 • Unik, egenutviklet alkydolje
 • Krever ingen grunning

Naturlig dempet

Beisfargene i den grå og sorte paletten har et diskret uttrykk som gjør at de passer inn i flere typer natur og kulturlandskap. Nyansene spenner fra lyse, gylne gråtoner til mer gråsvarte beisfarger. Felles for disse fargene er at de gir hus og hytter en dempet fremtoning.

Taktilt og dempet: Trebitt Oljebeis gir en vakker og transparent fargeopplevelse som fremhever det naturlige spillet i treet. Selv de mørkeste beisfargene lar det fine trevirket skinne igjennom! Se så nydelig og nesten stofflig denne veggen fremstår med fargen Trebitt 0699 Sort.

Nærhet til naturen

Hytter kler generelt en diskret og rolig fargesetting som gjør at bebyggelsen smelter inn i det vakre naturlandskapet på en smidig måte. Derfor har Jotun gjennom generasjoner utviklet beisfarger og produkter som ivaretar både det vakre treverket, og relasjonen til natur og tradisjoner. Med vårt beisfargekart, «TREBITT – Vakre oljebeisfarger», håper vi å kunne bidra til et enklere fargevalg – og ikke minst – en vakker og tidløs fargepalett til nettopp din hytte eller bolig!

Se link til fargekartet her

Trebitt 9075 Røkgrå

 Velg blant en rekke vakre farger inspirert av naturen og omgivelsene! Her er hytta beiset i fargen Trebitt 9075 Røykgrå med terrassen Trebitt 9073 Shimmergrå kledelig ton-i-ton.

Nyhet

TREBITT Oljebeis terrasse

TREBITT Oljebeis terrasse

 • Naturlig utseende
 • Unike oljer – god inntrengning
 • Lang sesong – kan påføres ned mot 0 °C
 • Vakre terrassefarger tilpasset Jotuns beste husfarger

Alle Jotuns eksteriørprodukter er utviklet, testet under ekstreme forhold og produsert i Norge. Når du velger et produkt fra Jotun, kan du være trygg på at huset får den beste beskyttelsen!

 TREBITT Oljebeis

TREBITT Oljebeis

 • Naturlig vakkert
 • Pleier og bevarer
 • Unik, egenutviklet alkydolje
 • Krever ingen grunning

 TREBITT Terrassebeis

TREBITT Terrassebeis

 • Vakker og holdbar terrasse
 • Unik effekt mot grønske
 • *Regnsikker etter 1 time (*avhengig av temperatur og fuktighet)
 • Lang holdbarhet i ett strøk

Følg oss gjerne på Jotun Uteinspirasjon på Instagram

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Manager

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Vinterkos på hytta

Sanselig ton-i-ton: TREBITT Oljebeis gir en vakker og transparent fargeopplevelse som fremhever det naturlige spillet i treet på denne hytta. Selv…

Psst! Du kan fortsatt male eller beise i høst

Klare høstdager gir malelyst: Høsten kan by på fine dager for å svinge penselen ute! Du kan fortsatt male med…

Trebitt Oljebeis i høstfarger

Høsten; den fargerike fine årstiden, når alt skifter farge. Klar luft og ekstra høy himmel… Med et lunende pledd og…

Eventyrlig oppgradering av skoghytta

Skoghytta fikk egen flytebrygge – som også kan tøffe rundt på innsjøen! – Se hvordan Eventyrlig oppussing oppgraderte den koselige…

Inngangsparti med lekre detaljer

Therese Knutsen er Interiør- og hagedesigner, og blogger om sine prosjekter på thereseknutsen.no – og deler inspirasjon Instagram @bythereseknutsenno Denne…

Det gode livet på hytta i Portør

Bare føtter mot varmt terrassegulv og den deilige følelsen av norsk sommer! På denne hytta i Portør brukes uteplassen til…