Gjør inngangsdøren klar til jul

Gjør inngangsdøren klar til jul

Det er mørk november, men små endringer kan skape noen lyspunkter i tilværelsen. Mange henger opp en krans på inngangsdøren, selv om det fortsatt er en god stund til jul.

Det viktige førsteinntrykket

Å gi inngangsdøren litt ekstra kjærlighet og omtanke, gjerne med en ny farge, er et morsomt prosjekt som vil gi hele huset karakter og identitet. – Og nå, i høstmørket, er det hyggelig å gjøre litt ekstra stas på miljøet foran huset, som er det første man møter på når man kommer hjem. Hva med å henge opp en krans? – Gjør det gjerne enkelt; med kvister fra nærområdet, og kanskje en sløyfe.

Jotun 6352 Evening Green

Visste du at du også kan bruke interiørfarger ute? Her er døren malt i den populære fargen Jotun 6352 Evening Green. Vegg: 9918 Klassisk Hvit.

Ny personlighet med ny farge

Huset ditt endrer karakter og får rask fornyelse, idet du velger en ny farge på inngangsdøren. Bruk litt tid på vurdere ulike farger. Visste du at det er mulig å velge en interiørfarge til uterommet? Denne døren er malt med Optimal Vindu og Dør i den dempede og blågrønne tonen Jotun 6352 Evening Green.

 OPTIMAL Vindu og Dør

OPTIMAL Vindu og Dør

  • Beholder farge og glans over lang tid
  • Enkel å påføre
  • Gode hefteegenskaper

Det viktige helhetsinntrykket

Blant hvite toner finner du lyse farger som spenner fra krittende hvite, via det grålige hvite, og over i de tradisjonelle gylne og mer gulaktige. Små nyanser som kan utgjøre en stor forskjell på helhetsinntrykket av din bolig. Dette huset er malt med Jotun Optimal Optiwhite  i fargen 9918 Klassisk hvit, en nøytral hvit tone. Denne vil oppleves som ren og hvit, helt uten kulør.

Jotun 6352 Evening Green_Jotun 9918 Klassisk Hvit

Mange av oss drømmer om det hvite, perfekte huset. På landsbasis er den hvite fargen vår mest solgte farge, mye på grunn av sin tidløshet, eleganse og renhet. 

 OPTIMAL OptiWhite

OPTIMAL OptiWhite

  • Selvrensende – utviklet for hvite hus
  • Ekstremt lavt skittopptak
  • Suveren farge- og glansholdbarhet
  • Effektiv mot svertesopp

 

Med ønske om en god førjulstid

Vi ønsker alle en riktig god førjulstid, selv om alt er annerledes nå og vi alle må ta ulike hensyn under korona-pandemien. Vi støtter opp om myndighetenes oppfordring til å ringe de du vet er ensomme. – Selv om vi ikke kan besøke hverandre, så er det også lov å ringe på inngangsdøren for å dele et smil, kanskje med en liten førjulshilsen?

Jotun 6352 Evening Green

Ta vare på hverandre og god førjulstid fra Jotun Uteinspirasjon.

Følg oss gjerne for inspirasjon og gode råd på Instagram

Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Manager

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Go to top