Fra bruktkupp på Finn til nytt liv på foto

Fra bruktkupp på Finn til nytt liv på foto

Bruktkupp med nytt liv! Utemøblene ble helt strøkne med Drygolin Nordic Extreme i fargen Jotun 0745 Grønn Umbra. Fargen på huset er Jotun 1124 Skagengul, malt med Drygolin Nordic Extreme.

Strøkent med maling!

Vi elsker å dele inspirasjon og oppussingsglede med alle dere som følger oss. Men, har du tenkt på hvor alle tingene i bildene du blar deg gjennom kommer fra? Alt er slett ikke nytt fra butikken… Vi ELSKER nemlig også å ta vare på gamle ting! La oss avsløre diverse gjenstander som har levd livet videre som modne «fotomodeller» for maling.

Dette hagemøblementet i heltre ble «reddet» og fikset på.

hagemøbler
Ryggen var skrudd på feil vei, og det så noe pjuskete ut da vi hentet det. Men med litt kjærlighet og noen strøk med DRYGOLIN Nordic Extreme Vindu og dør, ble de nette møblene svært så fjonge!

utemøbler i tre

Den selvrensende malingen DRYGOLIN Nordic Extreme Vindu og dør er vår suverent beste maling til detaljer i høvlet treverk som vinduer, dører og møbler. Fargen vi har brukt er Jotun 0745 Grønn Umbra. Veggen har fått fargen 1124 Skagengul.

 DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

 • Overlegen beskyttelse
 • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
 • Selvrensende

Finn annonse med vannkanne i sink
Oppgradert fra en litt sliten vannkanne til sjarmerende fotomodell, som tilfører sjel og nostalgi med patina.

Vegg og trapp beiset med Jotun Trebitt

I tillegg til vannkannen i sink er også begge dørene også funnet på Finn.no og pusset opp. Dørene er nennsomt malt med DRYGOLIN Nordic Extreme Vindu og dør i fargen 8413 Herregårdsgrønn. Veggen er beiset med TREBITT Oljebeis i fargen 90031 Eldet Grå og terrassen med TREBITT Terrassebeis 9074 Nordisk Tre.

Købehavnsgrønn forlenger livet!

En benk kan dekke mange behov og egner seg godt til å tilføre fine detaljfarger i uterommet. Denne benken fant vi på Finn – og jammen sto det ikke tilfeldigvis et sjarmerende, rustikt vedtrau på samme sted. Det fikk også være med hjem…

Finn annonse og utebenk og tre foran husvegg

To strøk med Jotun 7658 Københavnsgrønn – og denne benken fikk et nytt og lengre liv! Vedtrauet passet perfekt inn i all sin enkelhet, og alt matcher flott til den klassiske husfargen 0152 Staverngul.

For en holdbar gulfarge, anbefaler vi DRYGOLIN Color Expert til veggene og DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør til utemøblene.

 DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

 • Overlegen beskyttelse
 • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
 • Selvrensende

 DRYGOLIN Color Expert

DRYGOLIN Color Expert

 • Ekstrem fargeholdbarhet og langvarig beskyttelse
 • Vakkert avdempet silkematt utseende
 • Selvrensende og spesielt effektiv mot svertesopp og alger
 • Effektiv påføring – effektiv tørketid

Lite vindu

⁠Den tidligere eieren av dette vinduet visste slett ikke at det skulle få en viktig rolle i et Jotun-bilde! Vinduet var rimelig støvete og slitt, men etter en god vask og to strøk med ny og fin hvitfarge, ble det helt strøkent.

Den hvite stolen hadde også sett sine bedre dager, men etter et par strøk med hvitnyansen Jotun 1124 Letthet fikk den en opptreden i rampelyset.

Finn annonse med vinduTil detaljene i treverk anbefaler vi den selvrensende DRYGOLIN Nordic Extreme Vindu og dør! Med sine suverene påføringsegenskaper er den spesielt godt egnet til de slette overflatene med sin gode utflyt. – I tillegg er du sikret mot at dører og vinduer ikke limes sammen av malingen.

Handle brukt? Vær obs på at gjenstander kan se mindre ut på bilder enn de er i virkeligheten – det fikk undertegnede erfare da vinduet skulle «slenges» bak i bilen. Det gikk sånn akkurat på millimeteren…

blå utebenkPå jakt etter en klassisk benk, fant vi ut at gjenbruk av denne som vi har brukt før, var en smart løsning! Den fikk blåfargen 4252 Kjønnrøk Dempet.

En terrasse - to stilerIkke fra Finn, men gjenbruk av private utemøbler. Her brukt til terrassefoto for noen år siden, og da var den malt i Jotun-fargen 8479 Evergreen.

 DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

 • Overlegen beskyttelse
 • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
 • Selvrensende

Finn annonse med liten hagebenkSupert bruktkupp! Denne snertne benken ble pusset ned og beiset med ett strøk TREBITT Terrassebeis i fargen 90001 Fjellbris. Bena er malt i fargen Jotun 9938 Dempet Sort.

 TREBITT Terrassebeis

TREBITT Terrassebeis

 • Vakker og holdbar terrasse
 • Unik effekt mot grønske
 • *Regnsikker etter 1 time (*avhengig av temperatur og fuktighet)
 • Lang holdbarhet i ett strøk

La oss dele en oppfordring om å ta vare på tingene – det er bra for både miljøet og lommeboka – og ikke minst blir det utrolig fint med nye, strøkne farger!

Hvordan ta gode miljøvennlige malingvalg? Les mer her!

Barbro
Barbro

Barbro – Brand Manager

Barbro har lang fartstid i Jotun, og har jobbet med både eksteriør- og interiørmalinger i en årrekke. Som prosjektleder for Jotuns mange fargekart, og gjennom ulike samarbeid og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Helmatt hytte på eventyrlige Randøy

I denne episden går turen til Randøy, rett utenfor Stavanger. Her ligger det ei hytte med en litt uvanlig fasong….

Ferdigmalt kledning gir ekstrem beskyttelse

Med ferdigmalt kledning malt med DRYGOLIN Nordic Extreme kan du være sikker på at hytta di har ekstrem beskyttelse for…

Hvaler-hytta får som fortjent

På denne Hvaler-hytta må det gjøres en skikkelig oppgradering både inne og ute. Eventyrlig-gutta tar selvsagt oppdraget, og forvandler denne…

Slik fargesetter du hele huset

Fargesetter du huset med omhu, skaper du et harmonisk helhetsinntrykk! Husfasaden er malt i fargen Jotun 7653 Stockholmsgrønn, detaljer malt…

Blomsterdekoratørens supermatte sorte hus

Her er det herlig å være! Vi besøker Anna Gouteva sitt nymalte sorte hus, som har fått fargen Jotun 9938…

Dette må du huske på når du skal male huset

Har malingen begynt å falme? Eller kanskje du bare vil friske opp huset med en ny farge? Her får du…