Forny terrassen med våre populære terrassefarger

Forny terrassen med våre populære terrassefarger

Nå som våren endelig er i anmarsj er det på tide å tenke på uterommet. Hva med å fornye terrassen med et strøk terrassebeis i år? Eller kanskje en helt ny farge?

Bildet over: Med en nybeiset terrasse kan du nyte sommeren til fulle! Her er terrassen beiset med TREBITT Terrassebeis 90029 Naturlig Sølvgrå.

Enkelt å fornye terrassen med ny farge

Ønsker du å fornye terrassen så er det mange farger å velge i. Se alle våre terrassebeisfarger her. Husk TREBITT Terrassebeisfjerner når du skal i gang, så blir resultatet best!

 TREBITT Terrassebeis

TREBITT Terrassebeis

 • Vakker og holdbar terrasse
 • Unik effekt mot grønske
 • Regnsikker etter 1 time (avhengig av temperatur og fuktighet)
 • Lang holdbarhet i ett strøk

 TREBITT Terrassebeisfjerner

TREBITT Terrassebeisfjerner

 • Fjerner effektivt gammel terrassebeis
 • Renser og lysner treet
 • Gir optimalt underlag for nytt strøk

I denne artikkelen kan du lese mer om og se bilder av fire av våre mest populære farger til terrassen.

TREBITT 9073 Shimmergrå

Trebitt terrassebeis Shimmergrå

Denne fargen kan også fungere godt med en rekke andre farger og materialer, og gir deg fleksibilitet til å eksperimentere med ulike designelementer.

Trebitt terrassebeis Shimmergrå

9073 Shimmergrå er en tidløs farge som gir terrassen et elegant og sofistikert utseende. Den lyse og litt kjølige gråfargen er perfekt for deg som å ønsker å fornye terrassen for å skape en moderne og stilren atmosfære.

TREBITT 90028 Skyggebrun

Den dempede bruntonen TREBITT 90028 Skyggebrun er en varm og innbydende farge som skaper en koselig atmosfære på uteplassen.

Trebitt terrassebeis terrassebrun

Denne dype bruntonen gir et naturlig preg og passer spesielt godt til omgivelser med mye grønt, som hager og skogområder. Den fungerer også utmerket i andre miljøer, slik bildet over viser.

Jotun Trebitt terrassebeis Skyggebrun

90028 Skyggebrun gir terrassen et rustikt og jordnært utseende, og den kan kombineres med møbler og dekor i naturlige materialer for å fremheve den harmoniske følelsen.

TREBITT 90029 Naturlig Sølvgrå

90029 Naturlig Sølvgrå er en myk og delikat farge som gir terrassen et lyst og luftig utseende. Denne fargen er ideell for de som ønsker å skape en følelse av rom og åpenhet utendørs.

Trebitt terrassebeis Naturlig Sølvgrå

90029 Naturlig Sølvgrå fungerer godt med moderne designstiler og kan kombineres med lyse møbler og detaljer for å skape et minimalistisk og elegant uttrykk.

Trebitt terrassebeis Naturlig Sølvgrå

Ingenting er somå gå sommeren i møte med nybeiset terrasse. Da er det bare å nyte når solen endelig varmer!

TREBITT 90000 Terrrassebrun

Trebitt Terrassebeis Terrassebrun

TREBITT 90000 Terrassebrun er et klassisk fargevalg som gir terrassen en varm og innbydende atmosfære. Denne mellombrune tonen har en allsidighet som gjør den egnet for ulike stilarter og omgivelser. Fargen kan kombineres med både lyse og mørke aksenter, og den gir deg muligheten til å skape et personlig uttrykk som passer din smak og preferanser.

Enkel fornyelse

Uansett hvilken TREBITT-farge du velger når du skal fornye terrasse, er det enkelt å få et fint resultat! Med våre terrassebeisfarger kan du skape ditt eget personlige uttrykk og nyte en vakker og godt beskyttet terrasse i flere år fremover.

Mange butikker har ferdigblandet beis i fargene TREBITT 9073 Shimmergrå, TREBITT 90028 Skyggebrun, TREBITT 90029 Naturlig Sølvgrå og TREBITT 90000 Terrassebrun. Finner du disse i din nærmeste butikken kommer du veldig enkelt i gang med beisingen.

 TREBITT Terrassebeis

TREBITT Terrassebeis

 • Vakker og holdbar terrasse
 • Unik effekt mot grønske
 • Regnsikker etter 1 time (avhengig av temperatur og fuktighet)
 • Lang holdbarhet i ett strøk

Slik beiser du tidligere behandlet terrasse

Hvis du har en terrasse som er beiset fra før, så er det noen ting å tenke på når du skal legge nye strøk med TREBITT Terrassebeis. Du starter med å rense terrassen med TREBITT Terrassebeisfjerner og skyller godt med mye vann. Se vidoen for komplett guide til beising av terrasse.

Slik beiser du ubehandlet terrasse

Har du nye terrassebord lar du dem tørke i 4-6 uker før du påfører TREBITT Terrassebeis. Se videoen under for hele fremgangsmåten. Du kan godt bruke rull, og du vil også oppnå et veldig bra resultat med Jordan Easypad.

Vi gleder oss til livet på terrassen og i hagen – men før man kan nyte, må man yte – og sommeren nytes best med nybeiset terrasse. Lykke til!

Se flere inspirerende terrasse-saker på vår blogg.

Avatar
Avatar

Audun Ibenholt – Digital Content Manager

Audun har skrevet blogg og jobbet med tekst i hele sitt voksne liv. Han er opptatt av merkevarebygging, kommunikasjon og tydelig språk. Sammen med Jotuns egne fargeeksperter og andre samarbeidspartnere ønsker han å inspirere og motivere til å komme i gang med oppussingsprosjekter - både små og store.

Her er sommerhytta til Eli og Benjamin utendørs

Sommerhytta til Eli og Benjamin er proppfull av fine løsninger og god design både ute og inne. Og absolutt en…

Fargerikt og dempet med Stockholmsgrønn

I spekteret av grønne farger finnes både gylne, grålige og dype tradisjonelle grønntoner. Ønsker du deg en grønn nyanse er…

Får den gode sydenfølelsen i Larvik

I en klassisk villa fra 1909 har fotograf Dag Nordsveen og kona Louise skapt et sommerparadis i Larvik. Uteområdet gir…

Nybeiset terrassedrøm på Nesøya

Med nybeiset terrasse er du klar for å ta i mot sommeren! Har du vurdert et fargeskifte denne sesongen? Bli…

Den overgrodde hagen i Tid for hage

En eldre, grønn oase av en hage er i ferd med å gro igjen. Det bugner over av grønne vekster,…

Utsiktshage på Tid for hage

En smal, lang og litt kronglete uteplass blir til en utsiktsdrøm når Tid for hage jobber på. At de klarer…