Forny utebenken på 1 – 2 – 3

Forny utebenken på 1 – 2 – 3

Forny uterommet med helhetlig og god fargesetting! Det er lett å drømme seg bort til fjerne himmelstrøk når vi ser denne fine miksen av varme og brente toner. Benken er malt med spesialmalingen Drygolin Nordic Extreme Vindu & Dør i en helt ny og nydelig dekorfarge; Jotun 20118 Amber Red. Veggen er malt med Drygolin Nordic Extreme i fargen Jotun 1939 Sandbeige, og terrassen er beiset i den dempede fargen Trebitt 90028 Skyggebrun. 

Forny detaljene i uterommet

Frisk enkelt opp uterommet ved å fargesette detaljene! Med enkle virkemidler kan du tilføre små, fargerike kontraster som forsterker uttrykket, og gir uterommet en egen identitet. En helt vanlig benk fra IKEA kan faktisk gjøre stor forskjell for uteplassen om den males i en av våre nye, inspirerende dekorfarger. Det er gjort på 1-2-3, og resultatet blir så fint! Se bare hvor lekker denne IKEA-benken på bildet under ble i vår blåtone Jotun 5180 Oslo.

Friskt og sommerlig! Striper, blåtoner, stein og natur… Uteplassen oser av sommer med fargen Jotun 5180 Oslo – en helt ny dekorfarge som du finner i vårt nyeste fargekart. Veggen er malt med Drygolin Nordic Extreme i fargen Jotun 1973 Antikkgrå.

 DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

 • Vår suverent beste til vindu og dør
 • Overlegen beskyttelse
 • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
 • Selvrensende

Slik maler du utebenken

 1. Vask benken med Jotun 3-i-1 Kraftvask og soppfjerner. Slip over med et fint sandpapir og tørk av pussestøvet.
 2. Påfør Visir Oljegrunning. Husk at grunningen skal trekke inn i underlaget. Under møbelbena legges grunningen vått i vått, det vil si at grunningen ikke tørker mellom påføringene. Stryk på, vent i ca 30 sekunder og stryk på nytt. Gjenta dette tre-fire ganger, så bevarer du møbelet vesentlig lenger. Visir Oljegrunning skal tørke i minst 24 timer før du går videre.
 3. Påfør tre strøk med Drygolin Nordic Extreme Vindu & Dør. Bruk rull og fordriver til slette flater, og pensel til detaljer. Husk tre strøk under møbelbena.

– Og vipps: En helt vanlig trebenk har blitt en frisk og personlig berikelse i uterommet. Selvgjort er velgjort!

 JOTUN 3-i-1 Kraftvask og soppfjerner

JOTUN 3-i-1 Kraftvask og soppfjerner

 • 3-i-1 Alt i ett kraftvask ute
 • Kraftig spesialvask – klargjør før maling og beising ute
 • Universal utevask for enklere vedlikehold
 • Langtidsvirkende effekt mot sopp og alger

Er møbelet malt tidligere? Følg step’ene over, men du trenger kun å grunne der det er bart treverk etter at du har skrapet/pusset bort løs maling.

Se hvordan du maler utebenken på 1-2-3 her:

Drygolin Nordic Extreme Vindu og Dør

Nye Drygolin Nordic Extreme Vindu og Dør gjør det enkelt å forvandle en gammel benk til et nytt favorittmøbel! Spesialmalingen har overlegen beskyttelse og ekstrem farge- og glansholdbarhet. Selvrensende egenskaper gir et varig, vakkert resultat.

Jotun Drygolin Extreme Vindu og Dør

Vi anbefaler at du bruker en vindu- og dørmaling på utemøbler av gran eller furu. Her har vi frisket opp en helt vanlig furuhylle med den nye dekorfargen Jotun 7119 Stemning.

 Jotun 5180 Oslo_Jotun 1973 Antikkgrå

Alle Jotuns eksteriørprodukter er utviklet, testet under ekstreme forhold og produsert i Norge. Når du velger et produkt fra Jotun, kan du være trygg på at huset får den beste beskyttelsen!

 DRYGOLIN Nordic Extreme

DRYGOLIN Nordic Extreme

 • Vår suverent beste noensinne – holder lengst!
 • Overlegen beskyttelse
 • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
 • Selvrensende
Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Manager

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Silkematt Drygolin-nyhet

Kjærkommen Drygolin-nyhet: Med silkematt, dempet glans har du nå større mulighet enn noen gang til å sette ditt personlige preg…

Københavnsgrønn – ny og ærverdig grønnfarge

Historisk inspirasjon møter stramt og moderne uttrykk: Se så lekkert dette uterommet ble med den nye fargen Jotun 7658 Københavnsgrønn…

Lune beige og brune kombinasjoner

Varmt og imøtekommende med beige og brune farger: Her har vi brukt Drygolin Nordic Extreme på veggen – vår suverent…

Nye dekorfarger som tilfører det lille (store) ekstra

Virkningsfull forvandling med nye dekorfarger! Se hvor stor forskjell det er på inngangspartiet når man går for et helhetlig fargevalg,…

Blå nyanser – dempet og delikat

Rolig og naturlig fargemiks: Møbler i tre står ekstra godt fram med en dempet blå farge som bakteppe. Her er…

Grønnfarger i forfriskende harmoni

Behagelig ton-i-ton: Nydelige, duse grønnfarger som spiller godt sammen. Veggen er malt med vår nye silkematte Drygolin Color Expert i…