Ferdigmalt kledning gir ekstrem beskyttelse

Ferdigmalt kledning gir ekstrem beskyttelse

Med ferdigmalt kledning malt med DRYGOLIN Nordic Extreme kan du være sikker på at hytta di har ekstrem beskyttelse for å tåle påkjenningene og miljøet den står i.

I første episode av sesong 9 av Eventyrlig oppussing besøker vi øya Rott på Tananger utenfor Stavanger. Øya er kjent for sitt mangfoldige fugleliv og har Norges sørligste fuglevær. Og på øya er det både vakkert og svært værutsatt.

Veldig slitt maling på kledning

Slik så hytta på Rott ut før kledningen ble byttet ut. Ingen tvil om at vær og vind herjer på Rott, og at det er viktig med solid beskyttelse av kledningen.

Maksimal beskyttelse og effektiv bygging

Fabrikkmalt kledning er kostnadseffektivt, tidsbesparende og enkelt. Kledningen leveres med grunning, råtebeskyttelse og 2 strøk Jotun Industri Nordic Extreme. Velger du kledning med Jotuns høykvalitetsmalinger ferdig påført får du det ypperste innen farger, innovasjon og kompetanse. Det gir ekstra trygghet for resultat og holdbarhet.

En kledning som kommer ferdigmalt fra fabrikk er smart og effektivt for bygging året rundt. I tillegg kan du få  ferdigmalt kledning i alle Jotuns farger. Dessuten kan du få alle typer kledninger ferdigmalt – både til nybygg og eldre hus og hytter, som denne hytta på Rott.

Fabrikkmalt kledning med Jotun

Hytta ble en helt annen med fabrikkmalt Ultimalt-kledning fra G3 Gausdal Treindustrier, ferdigmalt med 2 strøk DRYGOLIN Nordic Extreme. Velger du ferdigmalt kledning får du også en kledning som er beskyttet mot råte. Kledningen er malt i fargen 9918 Klassisk Hvit.

Bilde av hytte på avstand med fabrikkmalt kledning fra G3 Gausdal og Jotun

Svært værutsatt hytte på Rott i Tanager. Flatt landskap hvor vind og regn får herje fritt. Da er det trygt å vite at kledningen er fabrikkmalt med Jotuns beste produkter for solid beskyttelse både mot råte og annen slitasje.

 DRYGOLIN Nordic Extreme

DRYGOLIN Nordic Extreme

  • Unik Extreme-teknologi som holder lengst
  • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
  • Selvrensende
  • Lengst vedlikeholdsintervaller
 DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt

DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt

  • Eksklusivt, supermatt utseende
  • Unik Extreme-teknologi som holder lengst
  • Ekstrem fargeholdbarhet
  • Selvrensende

Ferdigmalt kledning med Jotun er tilgjengelig gjennom flere leverandører over hele landet. Moelven Wood AS, G3 Gausdal Treindustrier SA, Hasås AS og Birkeland Bruk AS tilbyr alle ferdigmalt kledning med 10 års garanti.

Les mer om ferdigmalt kledning her.

Foto: Ragnar Hartvig

Avatar
Avatar

Audun Ibenholt – Digital Content Manager

Audun har skrevet blogg og jobbet med tekst i hele sitt voksne liv. Han er opptatt av merkevarebygging, kommunikasjon og tydelig språk. Sammen med Jotuns egne fargeeksperter og andre samarbeidspartnere ønsker han å inspirere og motivere til å komme i gang med oppussingsprosjekter - både små og store.

Husets detaljer og utemøbler krever spesialmaling

Vinduer, dører, staffasje, hagemøbler, gjerder og andre utvendige detaljer​ er ofte laget av høvlet treverk, som krever en maling med…

Harmonisk fargesetting av huset

For å skape en harmonisk fargesetting av hele huset er det viktig å ta hensyn til både omgivelsene, husets stil…

Slik maler du grunnmuren (og murhuset)

Det er i utgangspunktet ikke noe vanskeligere å male mur, hverken grunnmuren eller murhuset, enn det er å male treverk,…

En moderne oljemaling: Oppdag DRYGOLIN Pluss

DRYGOLIN Pluss er oljemalingen som leverer det «lille ekstra» sammenlignet med tradisjonelle oljemalinger. Mer værbestandig, bedre beskyttelse og lengre vedlikeholdsintervaller….

Rødt til både moderne boliger og tradisjonelle hus

Røde hus har en spesiell plass i hjertene til mange, særlig i Norge og Skandinavia. Fra den klassiske røde stuen…

Låven gikk fra rød til dempet sort hjemme hos Halvor Bakke

Hjemme i Stavern ønsket Halvor Bakke en forandring og endret fargen på den gamle låven, som nå er uthus og…