Ferdigmalt kledning gir ekstrem beskyttelse

Ferdigmalt kledning gir ekstrem beskyttelse

Med ferdigmalt kledning malt med DRYGOLIN Nordic Extreme kan du være sikker på at hytta di har ekstrem beskyttelse for å tåle påkjenningene og miljøet den står i.

I første episode av sesong 9 av Eventyrlig oppussing besøker vi øya Rott på Tananger utenfor Stavanger. Øya er kjent for sitt mangfoldige fugleliv og har Norges sørligste fuglevær. Og på øya er det både vakkert og svært værutsatt.

Veldig slitt maling på kledning

Slik så hytta på Rott ut før kledningen ble byttet ut. Ingen tvil om at vær og vind herjer på Rott, og at det er viktig med solid beskyttelse av kledningen.

Maksimal beskyttelse og effektiv bygging

Fabrikkmalt kledning er kostnadseffektivt, tidsbesparende og enkelt. Kledningen leveres med grunning, råtebeskyttelse og 2 strøk Jotun Industri Nordic Extreme. Velger du kledning med Jotuns høykvalitetsmalinger ferdig påført får du det ypperste innen farger, innovasjon og kompetanse. Det gir ekstra trygghet for resultat og holdbarhet.

En kledning som kommer ferdigmalt fra fabrikk er smart og effektivt for bygging året rundt. I tillegg kan du få  ferdigmalt kledning i alle Jotuns farger. Dessuten kan du få alle typer kledninger ferdigmalt – både til nybygg og eldre hus og hytter, som denne hytta på Rott.

Fabrikkmalt kledning med Jotun

Hytta ble en helt annen med fabrikkmalt Ultimalt-kledning fra G3 Gausdal Treindustrier, ferdigmalt med 2 strøk DRYGOLIN Nordic Extreme. Velger du ferdigmalt kledning får du også en kledning som er beskyttet mot råte. Kledningen er malt i fargen 9918 Klassisk Hvit.

Bilde av hytte på avstand med fabrikkmalt kledning fra G3 Gausdal og Jotun

Svært værutsatt hytte på Rott i Tanager. Flatt landskap hvor vind og regn får herje fritt. Da er det trygt å vite at kledningen er fabrikkmalt med Jotuns beste produkter for solid beskyttelse både mot råte og annen slitasje.

 DRYGOLIN Nordic Extreme

DRYGOLIN Nordic Extreme

  • Vår suverent beste noensinne – holder lengst!
  • Overlegen beskyttelse
  • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
  • Selvrensende

 DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt

DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt

  • Vakkert, supermatt utseende
  • Overlegen beskyttelse
  • Ekstrem fargeholdbarhet
  • Selvrensende

Ferdigmalt kledning med Jotun er tilgjengelig gjennom flere leverandører over hele landet. Moelven Wood AS, G3 Gausdal Treindustrier SA, Hasås AS og Birkeland Bruk AS tilbyr alle ferdigmalt kledning med 10 års garanti.

Les mer om ferdigmalt kledning her.

Foto: Ragnar Hartvig

Avatar
Avatar

Audun Ibenholt – Digital Content Manager

Audun har skrevet blogg og jobbet med tekst i hele sitt voksne liv. Han er opptatt av merkevarebygging, kommunikasjon og tydelig språk. Sammen med Jotuns egne fargeeksperter og andre samarbeidspartnere ønsker han å inspirere og motivere til å komme i gang med oppussingsprosjekter - både små og store.

Helmatt hytte på eventyrlige Randøy

I denne episden går turen til Randøy, rett utenfor Stavanger. Her ligger det ei hytte med en litt uvanlig fasong….

Fra kjedelig hyttedrøm til fantastisk hytteparadis

I episode 4 av den 9. sesongen med Eventyrlig Oppussing går turen til en liten og sjarmerende, men utdatert hytte…

Hvaler-hytta får som fortjent

På denne Hvaler-hytta må det gjøres en skikkelig oppgradering både inne og ute. Eventyrlig-gutta tar selvsagt oppdraget, og forvandler denne…

Slik fargesetter du hele huset

Fargesetter du huset med omhu, skaper du et harmonisk helhetsinntrykk! Husfasaden er malt i fargen Jotun 7653 Stockholmsgrønn, detaljer malt…

Blomsterdekoratørens supermatte sorte hus

Her er det herlig å være! Vi besøker Anna Gouteva sitt nymalte sorte hus, som har fått fargen Jotun 9938…

Sommerhytta til Leona og Håvard

Gjennom 10 uker av «Sommerhytta» på TV 2, har vi fulgt fire unge deltagerpar, som har konkurrert om å vinne…