Eventyrlig hytte i eventyrlige Åsenfjord

Eventyrlig hytte i eventyrlige Åsenfjord

Med utsikt over Åsenfjord ligger et lite hyttetun bestående av 3 hytter. Her er det en storfamilie som ønsker seg et finere fellesområde utendørs, samt en oppussing av den eldste hytta. Gutta tar utfordringen på strak arm og lager både ulike soner og en himmelseng.

Bildet over: Nytt fantastisk uteområde, med ny fabrikkmalt kledning på hytta som setter rammen for den nye «haciendaen». Malt med DRYGOLIN Nordic Extreme i fargen 1434 Labrador.

 DRYGOLIN Nordic Extreme

DRYGOLIN Nordic Extreme

  • Unik Extreme-teknologi som holder lengst
  • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
  • Selvrensende
  • Lengst vedlikeholdsintervaller

Ny farge på hyttene

På den ene hytta rives den gamle kledningen av og ny fabrikkmalt kledning fra G3i Gaustal Treindustrier, malt med DRYGOLIN Nordic Extreme i fargen JOTUN 1434 Labrador, settes opp. 1434 Labrador er en mørk, gulaktig grå tone, og en god som vil oppleves som lun og gyllen. På den andre hytta males det med DRYGOLIN Nordic Extreme i samme farge. Omramminger males i fargen JOTUN 9918 Klassisk Hvit. Til omrammingene brukes DRYGOLIN Nordic Extreme Vindu og Dør.

Hele uteområdet totalforvandles når gutta jobber på. Fra et hyggelig, men fortsatt ganske intetsigende område med uforløst potensiale, lages det nå i stand en herlig samlingsplass, med flere ulike soner som innbyr til hygge!

Hytte Åsenfjord før oppussing

Slik så hyttene og uteområdet ut før Eventyrlig oppussing satte i gang.

Uteområde Åsenfjord etter oppussing

Og slik ble det! En utrolig flott plass hvor den nydelige gråtonen 1434 Labrador på hytteveggene rammer inn hele området.

JOTUN DRYGOLIN Nordic Extreme i 1434 Labrador_Åsenfjord_Eventyrlig Oppussing utekjøkken

Nytt utekjøkken malt med DRYGOLIN Nordic Extreme Vindu og dør løfter uterommet. Den nye fabrikkmalte kledningen er den perfekte kulisse. Både vegg og utekjøkken er malt i fargen JOTUN 1434 Labrador.

 DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

  • Overlegen beskyttelse
  • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
  • Selvrensende
  • Vannavvisende – regnsikker etter 1 time

Hytte malt med Drygolin Nordic Extreme i fargen 1434 Labrador

Velkommen til bords!

Enkelt med fabrikkmalt kledning

Velger du ferdigmalt kledning går oppføring av hytta, eller som her, bytte av kledning, raskere. Du slipper rett og slett å male selv, og når kledningen er montert på veggen er den fiks ferdig. Når det i tillegg tilbys 10 års garanti, betyr det i praksis at du kan vente hele 10 år før du selv må male veggene på huset ditt. Det finnes også flere fordeler med ferdigmalt kledning fra fabrikk som du kan lese mer om her.

Her kan du se så enkelt det er å ferdigstille kledningen når den kommer malt fra fabrikk:

Moro å se nok et vellykket prosjekt fra Eventyrlig Oppussing!

Se her for informasjon om alle materialer og møbler. Du kan se alle episoder av Eventyrlig Oppussing på Viaplay/Viasat eller på TV3.

Foto: Ragnar Hartvig

Avatar
Avatar

Audun Ibenholt – Digital Content Manager

Audun har skrevet blogg og jobbet med tekst i hele sitt voksne liv. Han er opptatt av merkevarebygging, kommunikasjon og tydelig språk. Sammen med Jotuns egne fargeeksperter og andre samarbeidspartnere ønsker han å inspirere og motivere til å komme i gang med oppussingsprosjekter - både små og store.

Husets detaljer og utemøbler krever spesialmaling

Vinduer, dører, staffasje, hagemøbler, gjerder og andre utvendige detaljer​ er ofte laget av høvlet treverk, som krever en maling med…

Harmonisk fargesetting av huset

For å skape en harmonisk fargesetting av hele huset er det viktig å ta hensyn til både omgivelsene, husets stil…

Slik maler du grunnmuren (og murhuset)

Det er i utgangspunktet ikke noe vanskeligere å male mur, hverken grunnmuren eller murhuset, enn det er å male treverk,…

En moderne oljemaling: Oppdag DRYGOLIN Pluss

DRYGOLIN Pluss er oljemalingen som leverer det «lille ekstra» sammenlignet med tradisjonelle oljemalinger. Mer værbestandig, bedre beskyttelse og lengre vedlikeholdsintervaller….

Rødt til både moderne boliger og tradisjonelle hus

Røde hus har en spesiell plass i hjertene til mange, særlig i Norge og Skandinavia. Fra den klassiske røde stuen…

Låven gikk fra rød til dempet sort hjemme hos Halvor Bakke

Hjemme i Stavern ønsket Halvor Bakke en forandring og endret fargen på den gamle låven, som nå er uthus og…