Ett murhus – fire ulike stilarter

Ett murhus – fire ulike stilarter

Matt og sobert murhus: JOTUN DryTech Murmaling gir ditt murhus et flott, matt utseende som varer, og som kan brukes til alle typer mur, grunnmur og betong. 

Et hav av spennende fargetoner

Det er med murhus som med trehus – vi finner som oftest en overvekt av de lysere fargetonene på fasaden. Men det finnes et hav av spennende, stilsikre og kulørte fargetoner spesialtilpasset våre norske murhus. Se bare hvordan huset vi viser her endrer karakter og særtrekk med ulike fargevalg. Ved å ta hensyn til omgivelser som natur, nabohus og området huset befinner seg i, er vi med på å skape levende og attraktive omgivelser!

Lyse farger

Hvitt er ikke bare hvitt! Det finnes mange vakre lyse farger – fra kjente 1001 Egghvit til mer mettede nyanser som 1024 Tidløs. Et hvitt murhus er delikat, men husk også at det vil stå mer frem enn et mørkere hus. Her sees huset, malt med JOTUN DryTech Murmaling, i fargen JOTUN 1638 Horisont.

Jotun 1638 Horisont

Delikat med hvitt: Lyse farger får huset til å virke større enn mørke fargetoner, og et stramt murhus er lekkert i hvitt!

 JOTUN DryTech Murmaling

JOTUN DryTech Murmaling

  • Holder all mur pen lengst
  • Til alle typer mur/grunnmur/betong
  • Motvirker flassing
  • Skittavvisende

Jordfargede nyanser

Jordfarger har naturlige og gode egenskaper, og de står seg godt i mange omgivelser. Her sees huset i fargen JOTUN 11140 Ash Brown. Resultatet er stilsikkert, elegant og eksklusivt, og du finner mange av disse fargene i murkartet vårt!

JOTUN DryTech Mur i fargen 11140 Ash Brown.

Rolig og avbalansert: Fargen JOTUN 11140 Ash Brown gir et rolig og avbalansert uttrykk som det er godt å omgi seg med.

Kulørsterkt og klassisk

 De klassiske, kulørsterke fargene har sin unike historie og personlighet, og man vil alltid kunne finne en tidløs, kulørt fargetone som passer til murhuset. Her har vi brukt JOTUN 1909 Kalkoker for en unik, men allikevel rolig husfasade.

Fargerikt og personlig: Vi har mange kulørsterke farger i vårt fargekart som samtidig oppleves rolige og harmoniske på veggflaten. Våger du litt mer, tør vi påstå at du får et resultat og et uttrykk som det er trivelig å ha i omgivelsene!

Avdempede toner

Lyse farger får som nevnt huset til å virke større enn mørkere farger, og et hvitt hus vil fremstå langt mer ruvende i omgivelsene enn et mørkere hus. Derfor passer de diskrete og avdempede tonene godt til murhus, som ofte er av en viss størrelse. Her sees den nydelige fargen JOTUN 1491 Slipesten.

JOTUN 1491 Slipesten

Myk helhet: JOTUN 1491 Slipesten – en gylden middelvei når du vil ha en lys farge som samtidig fremstår rolig og avdempet.

Fremhev stil og arkitektur med Jotun Drytech Murmaling 

Riktig farge på vegg og detaljer fremhever husets stil og arkitektur. Undersøk gjerne husets historie for inspirasjon for ditt endelige fargevalg. Farger påvirker oss i større grad enn vi tror, og godt planlagte farger skaper trivelige miljøer både for deg som bor der og de som ferdes i området. Se på detaljer som vinduer, dør, grunnmur og andre materialer når fargevalget skal tas, så oppnår du en tidløs, gjennomtenkt og helhetlig fargepalett du kan leve med lenge!

1500 Grafittgrå

Riktige produkter for best resultat

 Vi har utviklet JOTUN DryTech Mur som passer til alle typer mur, grunnmur og betong. Det er en komplett serie av murprodukter; JOTUN DryTech MurprimerJOTUN DryTech Murfiller og JOTUN DryTech murmaling, som sammen gir deg et varig, vakkert murhus.

Med JOTUN DryTech Murmaling får huset den aller beste beskyttelsen, kombinert med et varig og vakkert resultat. Malingen er diffusjonsåpen, vannavvisende og skittavvisende. Dette motvirker flass og sprekker, samt sørger for at muren holder seg ren og vakker. Uansett hvilken farge du velger, så holder JOTUN DryTech Murmaling all mur pen lengst!

 JOTUN DryTech Murmaling

JOTUN DryTech Murmaling

  • Holder all mur pen lengst
  • Til alle typer mur/grunnmur/betong
  • Motvirker flassing
  • Skittavvisende

Se fargekart med alle våre 52 vakre murfarger for murhus og grunnmur her

Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Manager

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Fargeråd for tidløse og vakre murhus

Vi har lansert vårt nye fargekart med hele 52 harmoniske og tidløse eksteriørfarger til murhus. Men hvordan finner du det…

Nytt fargekart for grunnmur og murhus!

Denne fasaden er malt med JOTUN DryTech Mur i fargen 11140 Ash Brown. Jotun lanserer nytt utendørs fargekart for mur….

Go to top