En terrasse – to stiler

En terrasse – to stiler

Endelig tid for å nyte lange, lyse sommerdager på terrassen! Skap et personlig uterom med fine detaljer. Huset er malt med Optimal Optiwhite i fargen 1624 Letthet

Finn stilen på terrassen

Uansett om du har en stor uteplass eller en bitteliten terrasse, tør jeg påstå at dette er et av de viktigste rommene du har! Spesielt om våren, da forventningene om en uendelig lang og deilig sommertid ligger foran oss. Vi drømmer og planlegger, og ser for oss den perfekte hagestuen, bugnende krukker med blomster og solrike dager.

Det er så mye å velge mellom – og det er ikke alltid lett å finne de perfekte møblene eller få detaljene til å matche. Kanskje et lite strøk med maling gjør susen?  Håper vi kan gi deg noen fine tips her, til å skape din personlige stil på terrassen!

En terrasse - to stiler

Hvem drømmer ikke om late sommerdager og bugnende krukker på terrassen! Disse terrakotta-krukkene er malt med Jotun Premium Mur se tips om hvordan du gjør det her! 

Frodig og fargerik stil

Denne terrassen har fått herlige, fargerike detaljer, og har blitt til en frodig og avslappende lounge. Med rustikke terrakotta-potter og deilige dufter av rosmarin og andre krydderplanter, får terrassen et avslappet, sydlandsk preg. Sofagruppen er både nett og lett, og super i kombinasjon med fargerike stoler og blomsterkasser. Ved å velge planter med ulike farger på bladverket, kan du også få en opplevelse av et mer fargerikt utemiljø med enkle grep.

En terrasse - to stiler

Stil nr. 1. Her er terrassen beiset med Trebitt Terrassebeis i fargen 9074 Nordisk Tre.

En terrasse - to stiler

Grilling på terrassen hører sommeren til! Få tips om hvordan du klargjør terrassen for sesongen her.

Fargepalett

Husets fargepalett er i hvitt med varmgrå detaljer, som åpner mange muligheter til ulike stiler på uterommet.  Terrassen er beiset med Trebitt Terrassebeis i fargen 9074 Nordisk Tre.

Huset er malt med Optimal Optiwhite i fargen 1624 Letthet og detaljer er malt med Optimal Vindu og dør i fargen 0394 Varmgrå 

En terrasse - to stiler

Få en ekstra dash med farger med bladverk i ulike nyanser og fargerike blomsterkasser! Plant Box fra Ferm living fungerer både ute og inne. Denne fikk vi låne av Nordiske hjem.

Tidløs stil

Her har terrassen blitt forvandlet til en spisestue for hele familien, og fått en nydelig spisesofa og bord fra Formfin. Møblene er produsert i Norge – og av topp kvalitet! Sofaen har ekstra behagelig sittekomfort, og kan også fås i ulike moduler og stoffer. For et litt mer spennende uttrykk, har vi kombinert dette med sorte lenestoler fra Hay. Når gjestene strømmer på eller sola flytter seg, er det alltid kjekt med fleksible utemøbler!

Det gamle trillebordet er gjenbruk fra IKEA, og har fått et strøk med maling. Nå passer det også ypperlig inn til den tidløse stilen. Se hvordan vi gjorde det her.

En terrasse - to stiler

Stil nr. 2. Her er terrassen for lange, gode sommermåltider, med lekre møbler fra Formfin! Terrassen er beiset med TREBITT Terrassebeis i fargen 9074 Nordisk Tre.

En terrasse - to stiler

En hyggelig krok for to – som også er fleksible og gir plass til mange! Huset er malt med OPTIMAL OptiWhite i fargen 1624 Letthet. De grå krukkene er malt med JOTUN Premium Mur i fargen 1500 Grafittgrå.

Stylist: Hege Barnholt, fotograf: Bjørn Johan Stenersen – nyanser.no

Tusen takk til HAGELAND Gjennestad for lån av møbler, planter og potter – og til Verket interiør, Nordiske hjem og Mitt hjem, for lån av alle øvrige elementer på bildene. 

Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Ingunns vakre hage

Det første møtet med Ingunns hage tar nesten pusten fra en som er glad i hageliv og blomster! Innenfor den…

Landlig terrasse med ny farge

Leter du etter den perfekte bruntonen til terrassen? Trebitt Terrassebeis 90028 Skyggebrun er en lekker, ny farge! Vakre farger til…

Våre vakreste sorte toner

Mal huset med DRYGOLIN Nordic Extreme 0734 Brunsvart og du får et hus som er mørkt, men med et noe…

Hvor snart kan en ny terrasse beises?

Har du en helt ny terrasse er det viktig å gi den rett behandling – på rett tidspunkt.

Staycation på lun sommerterrasse

Terrassedrøm  med nybeiset gulv! Fargen er Trebitt Terrassebeis 90029 Naturlig Sølvgrå. Sofa med grå puter og sort marmorbord: Furniturebox.no, flettet…

Visket ut skillet mellom ute og inne

Da hage- og interiørdesigner Therese Knutsen og mannen skulle oppgradere uterommet og fasaden på huset sitt, var det viktig å…

Go to top