ELDET GRÅ – NATURLIG «VÆRSLITT»

ELDET GRÅ – NATURLIG «VÆRSLITT»

Akkurat passe grå, akkurat passe brun. Trebitt 90031 Eldet Grå er en perfekt kombinasjon av disse to nyansene! Med Trebitt Oljebeis får du en vakker og transparent fargeopplevelse som fremhever det naturlige spillet i treet.

Oljebeis fremhever livet i treverket

Oljebeis er i vinden som aldri før, og med en forkjærlighet for å omgi oss med ekte og naturlige materialer, er det kanskje ikke så rart. Spillet og livet i treverket fremheves i stedet for at det dekkes til, og gråbrune beisfarger har som en bonus en dempet fremtoning som harmonerer godt med mange ulike miljøer – fra hytta høyt til fjells til moderne hus i mer urbane strøk. Trebitt 90031 Eldet Grå er en allsidig beistone og et godt fargevalg.

Jotun TREBITT 90031 Eldet grå

Naturlig dempet: Trebitt 90031 Eldet Grå er en naturlig gråbrun tone som er lekker til fjells, så vel som i et mer moderne byggefelt eller langs kysten.

 TREBITT Oljebeis

TREBITT Oljebeis

  • Naturlig vakkert
  • Pleier og bevarer
  • Unik, egenutviklet alkydolje
  • Krever ingen grunning

Kjærlighet til det naturlige

Trebitt 90031 Eldet Grå er en naturlig og «værslitt» farge som spiller på lag med naturen. Den oppleves gyllen, lun og ikke for mørk, og kler godt både lyse og mørke vinduer. Ved å benytte materialer i tre, som så fargesettes nennsomt med transparente farger, tar vi vare på det ekte og ærlige uttrykket. Trebitt Oljebeis inneholder en unik alkydolje som trenger godt inn i treverket og bevarer det naturlige, vakre utseendet. Oljen hindrer fuktopptak og reduserer oppsprekking, og UV-block beskytter mot sollys slik at fargen holder seg vakker lenge.

TREBITT 90031 Eldet grå

Lun harmoni: Med naturen som inspirasjon har Trebitt 90031 Eldet Grå blitt en harmonisk og takknemlig farge som gir både hus og hytter en vakker, dempet fremtoning.

 TREBITT Oljebeis

TREBITT Oljebeis

  • Naturlig vakkert
  • Pleier og bevarer
  • Unik, egenutviklet alkydolje
  • Krever ingen grunning

Et enklere fargevalg

Et godt fargevalg fremhever arkitekturen, samtidig som det ivaretar huset eller hyttas harmoniske utseende gjennom de skiftende årstidene. Nettopp derfor har Jotun gjennom generasjoner utviklet beisfarger og produkter som ivaretar både det vakre treverket og relasjonen til natur og tradisjoner. I vårt nyeste fargekart «TREBITT – Vakre oljebeisfarger», håper vi å kunne bidra til et enklere fargevalg, og ikke minst, en vakker og tidløs fargepalett til nettopp din hytte eller bolig.

Les om vårt nye fargekart her

Lykke til med dine fargevalg!

Følg oss gjerne på Jotun Uteinspirasjon på Instagram 

 

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Manager

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Ny og naturlig terrasse

Deilig med ny og naturlig terrasse og en etterlengtet behandling for robust beskyttelse.  Etter en god vask og beising, blir…

Sommerhytta 2021 – Hytta utendørs

Sommerhytta 2021 – Kurt og Veronica, vant hytta! Femte sesong av Sommerhytta på TV 2 er over! Gjennom ti uker…

Et vakkert uterom med sydlandske vibber

For en oase av et uterom! Det er som hentet rett fra en italiensk hage… Her kan familien virkelig nyte…

Grå og sorte nyanser til uterommet

Helhetlig og stilren fargesetting med sorte og grå nyanser: Se så fint det blir når alle flater fremhever hverandre samtidig…

Funkissort – en vakker, sort beisfarge

Sober sort-i-sort: Sorte toner sammen gir stor effekt! Stram møblering møter lune elementer i form av kurv og strikk, og…

Vinterkos på hytta

Sanselig ton-i-ton: TREBITT Oljebeis gir en vakker og transparent fargeopplevelse som fremhever det naturlige spillet i treet på denne hytta. Selv…