Effektivt nybygg med Drygolin-kledning

Effektivt nybygg med Drygolin-kledning

I en travel hverdag skulle familien bygge på huset. Møt tømrer Knut-Øivind Bruun og få hans anbefaling for en raskere og smartere bygging.

Ingen av mine kunder som har benyttet fabrikkmalt kledning har angret.

Effektiv byggeprosess

Barna var blitt større og familien hadde fått behov for større plass. I en travel hverdag og i en hektisk byggeprosess, var huseierne opptatt av effektiv og rasjonell bygging, slik at tilbygget raskt kunne tas i bruk.

Tømrer Knut-Øivind Bruun foreslo raskt Drygolin-kledning som er grunnet og malt ett strøk i fabrikk. Med Drygolin-kledning sparer man mye malerarbeid og kundene er svært fornøyde. – Ingen av mine kunder som har benyttet fabrikkmalt kledning har angret, kan Knut-Øivind Bruun fortelle.Jotun Fabrikkmalt kledningSnekkeren er ferdig. Tilbygget er satt opp med Drygolin-kledning i fargen Jotun 0392 Lys Grå, som er samme farge huset hadde fra før.

Unngå krympestriper

Prioritet én for mange er at man unngår krympestriper, forteller Knut-Øivind. Siden not og fjær er malt i rett farge før montering, så slipper man krympestriper når kledningen tørker i varmt vær. For om man bruker vanlig hvit grunnet kledning som senere males i en mørk farge, så vil det komme hvite striper mellom kledningsbordene. Benytter man derimot kledning malt i riktig farge før montering unngår man dette kjedelige fenomenet.Krympestriper (illustrasjon)Illustrasjonsbilde av irriterende krympestriper, som gjerne blir synlige etter en stund. Med Drygolin-kledning unngår du dette; siden hele kledningen er malt før montering.

Fargen velges fritt blant Jotuns vakre utendørsfarger.

Spar tid!

Men den aller viktigste fordelen for huseier er nok all tiden man sparer! Drygolin-kledning leveres grunnet og malt med ett strøk med Jotun Industri Drygolin. Fargen velges fritt blant Jotuns vakre utendørsfarger. Når kledningen settes opp, kan Drygolin-kledningen stå inntil to år før man må male det siste strøket selv.

Fabrikkmalt kledning er et godt valg og gir mye for pengene. På en vanlig enebolig kan man fort spare en ukes malerarbeid, og det er mye penger, forteller Knut-Øivind før han haster videre til neste oppdrag. Snekkeren er ferdig, og tilbygget er til og med grunnet og malt ett strøk uten at huseier har rørt en pensel!Jotun Fabrikkmalt kledningNy og gammel kledning møtes. Tilbygget er satt opp med Drygolin-kledning i fargen Jotun 0392 Lys Grå, som er samme farge huset hadde fra før.Jotun Fabrikkmalt kledningPen avslutning. Med Drygolin-kledning er det allerede malt helt inntil vinduene, slik at man unngår søl på vinduene!Tømrer Bruun

Tømrer Knut-Øivind Bruun anbefaler fabrikkmalt Drygolin-kledning. Fargen på panelbordet er Jotun 0392 Lys Grå

Les mer om fabrikkmalt Drygolin-kledning her.

Familien valgte fabrikkmalt kledning

Se filmen og møt en annen familien som også valgte fabrikkmalt kledning da de skulle bygge nytt hus!

Toppstrøk med Drygolin

Etter montering av fabrikkmalt kledning, skal kledningen få et siste toppstrøk så snart som mulig og senest innen to år. For best beskyttelse anbefaler vi toppproduktet fra Drygolin! Les mer om Drygolin Nordic Extreme – vår suverent beste utendørsmaling noensinne!

 DRYGOLIN Nordic Extreme

DRYGOLIN Nordic Extreme

  • Vår suverent beste noensinne – holder lengst!
  • Overlegen beskyttelse
  • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
  • Selvrensende
Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Fabrikkmalt kledning gir maksimal beskyttelse og effektiv bygging

Går du med byggeplaner, eller er det på tide å skifte kledning på huset ditt? Da kan det være både…

Ny kledning på èn dag!

Familien Aubert Andersen bygger nytt hus. Med fabrikkmalt kledning ser huset ferdig ut når utvendig kledning er montert. Se hvor…

Bygge nytt hus? Få tipsene her

Vi fulgte familien Aubert Andersen da de skulle bygge nytt hus. Det er mange valg som må taes når man…

Møt Jotun på Hyttemessen 5. til 8. april

Få råd og tips fra Jotuns eksperter Også i år stiller Jotun med egen stand på Hyttemessen på Exporamasenteret. Der møter…

Skal du bygge hus eller skifte kledning?

Visste du at du kan spare MYE tid og samtidig få en lengre levetid på kledningen ved å ta et…

Bygge hus eller skifte kledning i vinter?

Velg kledning som allerede er grunnet og malt med Jotuns kjente og trygge malinger. Med fabrikkmalt kledning er huset ditt…

Go to top