Drømmehytta på Hvaler

Drømmehytta på Hvaler

Bli med på besøk til denne flotte Hvaler-hytta! Fargen er Drygolin Nordic Extreme 4252 Kjønnrøk Dempet, en nyanse som passer perfekt inn i omgivelsene.

Hytte for en aktiv familie

Da Turid og Jarle endelig fant drømmehytta helt ytterst ute i havgapet på Hvaler, måtte både uteområder og hytta oppgraderes. Beliggenheten derimot kunne ikke vært bedre for familien på fem! Dette er en aktiv gjeng som alle driver med windsurfing, kiting og kajakk.

Trebitt-Terrassebeis-90029-Solvgrå

Fargeinspirasjon fra svabergene

Fargesetting av hytta ble nøye planlagt, og de ønsket at den skulle harmonere godt med landskapet rundt; sjø og svaberg. Derfor valgte de å male hytta med Drygolin Nordic Extreme i fargen 4252 Kjønnrøk Dempet. Værforholdene ytterst ute på Hvaler kan være tøffe, men Drygolin Nordic Extreme har overlegen beskyttelse mot vanninntrengning og holder ekstremt lenge på farge og glans selv i den sterke solen om sommeren.

Drygolin-4252-Kjonnrøk-Dempet

Drygolin Nordic Extreme 4252 Kjønnrøk Dempet er en dempet blåtone som oppleves både grålig og dus utendørs. Terrassen brer seg vakkert inn i landskapet og fikk en mørk farge som matcher den vakre blågrå nyansen. Terrassen ble beiset med Trebitt Terrassebeis 90002 Gråsvart, mens lister rundt vinduer og taket i overbygget på terrassen ble malt med Jotun 1453 Bomull.

 DRYGOLIN Nordic Extreme

DRYGOLIN Nordic Extreme

 • Vår suverent beste noensinne – holder lengst!
 • Overlegen beskyttelse
 • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
 • Selvrensende

Når fargene blir satt sammen med hensyn til omgivelser og arkitektur, blir resultatet utrolig flott!

Drygolin-4252-Kjonnrøk-Dempet

I de krokete furutrærne mellom hytta og annekset nytes utsikten fra hengekøya! Terrassen er beiset med Trebitt Terrassebeis 90002 Gråsvart.

 TREBITT Terrassebeis

TREBITT Terrassebeis

 • Vakker og holdbar terrasse
 • Unik effekt mot grønske
 • *Regnsikker etter 1 time (*avhengig av temperatur og fuktighet)
 • Lang holdbarhet i ett strøk
Drygolin-4252-Kjonnrøk-Dempet
Drygolin Nordic Extreme 4252 Kjønnrøk Dempet er en vakker dempet grålig blåtone. Potten er fra Granit og Hortensia er fra Edens Hage på Bygdøy. Pledd fra Høie. Stolene er fra Houz, Oslo.

Solid uteplass

Hytteeierne har bygget en solid uteplass, som ikke rikker seg en meter i vinden her ute! Bord og sofabenker er beiset med Trebitt Terrassebeis i den nye gråfargen 90029 Naturlig Sølvgrå.

Trebitt-Terrassebeis-90029-Solvgra-HvalerTrebitt-Terrassebeis-90029-Solvgra-Hvaler

Fargen 90029 Naturlig Sølvgrå passer perfekt til omgivelsene! (Håndkle er fra Granit, og puta tilhører hytta.)

 TREBITT Terrassebeis

TREBITT Terrassebeis

 • Vakker og holdbar terrasse
 • Unik effekt mot grønske
 • *Regnsikker etter 1 time (*avhengig av temperatur og fuktighet)
 • Lang holdbarhet i ett strøk

Sommerlig interiør

Inne i hytta er det høyt under taket, store vindusflater og sjøutsikt så langt øyet kan se. Spisebordet er plassert der utsikten er best, og her ser en tydelig hvor gjennomført fargevalgene er. Panelveggen inne i LADY Supreme Finish 0394 Varmgrå går vakkert over i 4252 Kjønnrøk Dempet på fasaden.

LADY Varmgå inne - Kjønnrøk Dempet ute

Panelveggene er malt med LADY/ Supreme Finish Matt 0394 Varmgrå. Alle vinduer og det hvite paneltaket er malt med LADY Supreme Finish Silkematt 1453 Bomull.

Anneks for sommergjester

Til hytta hører det også til et lite anneks der overnattingsgjester blir innlosjert. Denne er også malt med Drygolin Nordic Extreme 4252 Kjønnrøk Dempet utvendig, mens inne er det valgt den vakre grønnfargen LADY Supreme Finish 8478 Pale Green.

Drygolin-4252-Kjonnrok-Dempet-anneks

Hvit potte med eukalyptus fra Edens Hage.

Foto og styling: Elisabeth Heier

Mer inspirasjon på Instagram – se her Jotun Uteinspirasjon

Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Et eventyrlig uterom til hytta i Stavern

Hytta fikk et eventyrlig uterom etter besøk av Halvor Bakke og Eventyrlig oppussing! Oppgradering av uterom på ønskelisten Familien fra…

Eventyrlig oppgradering av skoghytta

Skoghytta fikk egen flytebrygge – som også kan tøffe rundt på innsjøen! – Se hvordan Eventyrlig oppussing oppgraderte den koselige…

Forvandling med helhetlig terrassefarge!

En helhetlig terrassefarge sto øverst på ønskelisten til Alfa C. Krogh Gangsøy. Nå er terrassen er beiset med Trebitt Terrassebeis…

Kvarngårdens terrasse

Nydelige kveldstoner: Sofia og Nils Odiers store terrasse på Kvarngården er beiset med Jotun Trebitt Terrassebeis 90002 Gråsvart.  Stor terrasse…

Uthus med stor forvandling

Fra rødt til sort: Sorte vegger fremhever det grønne rundt terrassen slik at hele uttrykket fremstår rolig og moderne. Veggen…

Klesdesignerens varmgrå villa

 70-tallshus får moderne og industrielt preg med store fabrikkvinduer og nydelig matchende gråtoner. Denne flotte  varmgrå villaen har fått fargen…

Go to top