NYHET! Holder muren pen lengst

NYHET! Holder muren pen lengst

En nymalt grunnmur i riktig farge gir huset en helhetlig fasade. Med nye JOTUN DryTech Mur får muren et flott, matt utseende som varer.

Nye JOTUN DryTech Mur er vår beste anbefaling til alle typer mur, grunnmur og betong. Unik membran-teknologi som både er diffusjonsåpen, vannavvisende og skittavvisende gir deg en varig pen mur, uten flass og sprekker.

Veggen: Jotun 9918 Klassisk Hvit, mur:  JOTUN DryTech Mur 9933 Stenvegg

Flott og matt utseende

JOTUN DryTech Mur er en komplett serie av produkter for mur, og består av JOTUN DryTech Murprimer, JOTUN DryTech Murfiller og JOTUN DryTech Murmaling. Resultatet er en grunnmur med et flott og matt utseende som varer.

1500 Grafittgrå

JOTUN DryTech Murmaling finnes i en rekke farger. Hvite, beige og grå nyanser er blant de mest populære. Fargen på bildet er JOTUN DryTech Mur 1500 Grafittgrå. Vegg (i bakgrunn) Jotun 9918 Klassisk Hvit.

Vakre farger for grunnmuren

En nymalt grunnmur vitner om sans for farger og detaljer. -Det har også fargeekspertene i Jotun!
– For å gjøre fargevalget komplett har vi utviklet noen helt nye grunnmursfarger som gir et løft til våre mest populære farger utendørs, forteller Nina Klæboe Mørkve, Skandinavisk fargesjef i Jotun.

– Mange maler muren hvit, noe som ofte kan bli veldig hardt mot grønn plen eller mørk stein, sier Nina, som anbefaler alle å se nærmere på hvilke murfarger Jotun anbefaler til sine utefarger. I utefargekartet presenterer vi 16 vakre nyanser, sier Klæboe Mørkve. Blant de nyansene finnes flere grå og beige farger som ofte fungerer mye bedre en hvit.

Eksempler på lyse nyanser fra årets fargekart Varige Vakre Farger for hus, mur og uterom:

Noen eksempler på mørkere nyanser for mur og grunnmur. Legg spesielt merke til de to nye nyansene 11129 Smoky Grey og 11130 Shade.

Her kan du se alle murfargene og få utfyllende fargebeskrivelser fra våre fargeeksperter.  

Slik maler du muren

Se vår enkle veiledning til forarbeid og maling av mur. Gjør jobben riktig, og du kan få et vakkert resultat som holder seg godt i mange år.

Murfargen er husets fundament

Grunnmuren er en viktig del av fasaden, og bør males i en farge som gir huset god forankring i bakken. Når du velger farge og produkt fra Jotun kan du være helt trygg på at fargene er estetisk vakre, og at huset vil holde seg vakkert lenge. Ved å følge våre anbefalte fargekombinasjoner får huset en harmonisk fremtoning.Jotun Uteinspirasjonsblogg

Se vakre utefarger og få fargeråd til hus, grunnmur og terrasse i vårt digitale fargekart!

Farger på bildet: Mur: Jotun 1500 Grafittgrå, terrasse: TREBITT Terrassbeis 9074 Nordisk Tre – og veggen er malt med  Jotun 1624 Letthet.

 JOTUN DryTech Murmaling

JOTUN DryTech Murmaling

  • Holder all mur pen lengst
  • Til alle typer mur/grunnmur/betong
  • Motvirker flassing
  • Skittavvisende
Barbro
Barbro

Barbro – Brand Manager

Barbro har lang fartstid i Jotun, og har jobbet med både eksteriør- og interiørmalinger i en årrekke. Som prosjektleder for Jotuns mange fargekart, og gjennom ulike samarbeid og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Slik velger du riktig DRYGOLIN-maling

Skal du male ute? Velg kvalitet og holdbarhet. DRYGOLIN-serien består av eksepsjonelt gode produkter. Bli bedre kjent med dem, inkludert…

Ekstrem maling med overlegne egenskaper

DRYGOLIN Nordic Extreme er en ubestridt mester. Den gir overlegen beskyttelse og varighet, det er rett og slett vår beste…

En smak av Skagen på Vestfoldkysten

Sommer kommer, og i dette herlige sommerhuset utenfor Tønsberg, malt i JOTUN 1124 Skagengul, kan sommeren nytes til det fulle!…

Moderne funkis i dempet sort

I Asker har Simen Abrahamsen og samboeren bygget nytt, lekkert hus i moderne funkisstil. De valgte fabrikkmalt kledning i Jotun-fargen…

Vask huset utvendig når våren kommer

Vil du ta godt vare på kledningen til huset, er det smart å vaske huset regelmessig. Vår anbefaling er å…

Nytt DRYGOLIN-fargekart – husfarger til alle årstider

Vakker fargesetting til hele huset – året rundt. Nå er nytt DRYGOLIN-fargekart for 2024 endelig her! Bildet over: Huset er…